Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

vrr, možno si sa chystala? Buď sa chystáš, alebo nechystáš.
evcca, myslela som na Teba.. a s tým obedom- tiež mám stres jesť pred iným, než napr. pred mamkou. Väčšinou jem sama, tak som kludná.. teda kludnejšia.

evcca

cau baby, ste tu? ja som uplne mimo, ta pisomka ma polozila, bol to narez a kontrola pocas nej jak na zakladnej skole, ani pohnut sa, aby si nebola podozriva. je to len priebezne hodnotenie, ale stresovalo ma to viac nez statnice, dufam, ze som to spravila. inak dnes som 1x obedovala so spoluziackami a bol to pre mna stres, som zvyknuta na kolegynu,ta ma uz pozna, no co ma nezabije, to ma posilni.

gabina

na skupinku?
na svoju vlastnú, mám stretko s jednou dievčicou, bývalou narkomankou...Zaujíma ma ona a okolnosti, takže ideme pokecať.-)
Ale áno, skupinka takmer terapeutická....-)

gabina

dievčatá, majte sa tu pekne, idem za prácou do terénu, vrátim sa až v neskorý večer a ešte nakuknem...Pokecajte, usmejte sa.-)

misha

vrr, k tým chlebíčkom: Ja si skôr myslím, že tá dr. si vôbec nespojovala chlebíčky s Tebou, možno sa len tak spýtala ako sa máš... Možno ani nepozerala čo kupuješ... To len my si vždy myslíme, že každý na nás pozerá, každý nás sleduje a pod.

vrr

ani nie oni asi hned usudili ze je to pripad pre psyciatra ktory sa zaobera anorexiou a bulimou, a ked zistli ze vo vojenskej sa take nic nerobi, vybavili mi stretnutie vo fakultnej. a bola tam taka mila pani doktorka starsia uz, o ktorej mi moje kamaratky povedali ake maju skusenosti:) i ked nie co sa tyka anorexie ale depresii a neviem presne cohho este. kazdopadne nic dobre. predpisala kamoske elektorosky len tak bez nejakeho dvovodu a tak. a ked osm u nej bola hned mi chcela lieciky predpisat. tak som ju uviedla na spravnu mieru ze nemienim abstinovat neivem kolko x mesiacov kvoli nejakym liekom:) potom som tam sla druhykrat, znova cakala v cakarni asi hodinu az dve, a kecala s nejakou holkou ktora tiez bola bulimicka ci co to, a ze jej predpisala lieky pred 3 rokmi a ze uz nevracia ale lieky berie stale. no to mozem rovno sa stat asketickym knazom v klastore niekde hore v nepale.