Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

uz mám dávno po škole, a v práci nehrozí...ešte to by mi chýbalo:) na fore som mala zopar spriaznených duši..:)

evcca

to je smola a niekto v tvojom okoli?, v skole, v praci?-podla toho kolko mas rokov. alebo aspon tu niekto na fore, kontakt je velmi dolezity.

Arweena

ved vravím..viem ze psycholog nič nevyrieši..ja by som skôr potrebovala nejaku spriaznenú dušu, čo mi poradi..lebo niekedy fakt neviem, čo je správne..

evcca

ty si myslis, ze za teba psycholog nieco vyriesi? to je omyl, on ma len pocuva, nikdy mi nedava ziadne navody, ako situaciu vyriesit, vraj mam mozog na to,aby som rozmyslala. skor je to o sebapoznavani a to je fakt fuska.

Arweena

ja si musim problemy vyriešit sama..to za mna psycholog neurobi..ale bojim sa velmi, ze spravim zlé rozhodnutia..tak radsej veci neriešim a deptaju ma este viac

evcca

aj mne dost pomaha, ked sa mozem tu vykecavat, su tu super ludia, co ta pochopia a neodsudia, az na male vynimky, ale tak to uz je. ja som mala neuveritelne stastie na psychologa aj psychiatra, hoci boli obdobia, ked som ich nenavidela, ale pomahaju mi. je to fakt o stasti a o tom, ci si sadnete ako ludia.

Arweena

o mojej bulimii vie len jeden človek na planete:) uz som sa pohravala s myslienkou ist aj k psychologovi, ale to nehrozi..najlepsich psychologov som nasla tu:) pre mna je nepredstavitelné zdôverovat sa cudziemu zoči-voči..asi by som sa prepadla..a na druhej strane psychologom neverim..myslim ze je naročne najst dobrého a to hladanie nebudem absolvovať

evcca

si si ista, ze to nie je nasledok jedenia, ani ja som si to nechcela pripustit. ked si nevies poradit, co tak psycholog, psychiater, mne to pomaha a nemyslim si, ze je to na vadu, skor to pomaha, take vykecavanie sa.