Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

jasne ze nielen jablko..len teraz jablko:) ranajky aj obed normalne...keby som mala jest len jabko, tak sa zložim:)ja mávam v poslednej dobe hrozné výkyvy nálad, s jedlom to ale nesúvisí..

evcca

zjedla si za cely den len jablko, alebo to jablko len teraz vecer? ja som mavala depky, ked som nejedla a casto vracala.nikdy som neverila doktorovi, ked vravel, ze nalada sa mi upravi so stravou.

evcca

ahojte baby, ste tu?
ja si dnes pripadam opat tucne, uz ma to nebavi, ale neviem s tym pohnut, vie mi niekto poradit?

Arweena

Ahoj Andy, viem kto si:)ospravedlnujem sa, ze som Ti neodpisala, ale nebola som v pohode...nejdem to tu rozpisovat..ako sa inak más?ako v práci?priatel?

mis.

Aj ja by som rada videla fotky vás báb, nech viem, s kým si píšem... ale to len zo zvedavosti... Mám dnes nejaký depresívny deň:(

vrr

akotak teraz rozmyslam, tiez som si tu raz z jednou holkou vymenila fotku a pisavali sme si. nejak to uplynulo ani neviem ako a kam a zabudla som. teraz mi to napadlo. volala sa peta a bola z trencina. myslim. ale mala velke plany

andy

Ahojte..v prvom rade dakujem Alti za rozhovor,naozaj mi veľmi pomohol..ĎAKUJEM :-)
Vrr...áno,kedysi som sem chodievala,ale starý nick tu nenapíšem,mohli by ma spoznať ľudia z môjho okolia...
Arweena, ahoj,my sa tiež poznáme,dokonca sme si písali aj maily a vymenili fotky...ak si pamätáš, mali sme dosť spoločného ...písala som Ti aj sms,máš ešte to staré číslo?
Všetkým prajem krásny víkend,ja ležím doma, som chorá a nemám hlas :-(

ja 666

ahojte baby ja si každý večer poviem ale zajtra to už bude ok a už sa posnažím zjesť len to čo v sebe udržím a nepobežím na vecko. Ráno sa zdravo naranajkujem ale ako každý jeden keď príde obed všetko pokašlem zjem všeličo a už to ide potom až do ďalšieho rána sa snažím nejesť a takto to ide stále