Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

To mi nehovor ze nema kontakt na psychologicku. A si ju o to poziadala, ci Ti nevie posunut kontakt? Lebo vies, tomu nememu dietatu nie vsetci rozumeju.

vrr

alti no to mas pravdu. ale ona mi pomoze len tak ze mi urobi pochybne ekg, a posle ma za prychiatrickou. to je nic. myslim ze chemikalie v mojom mozgu nepotrbeuju takuto vypomoc. ak chcem pomoc potrbeujem si najst psychologa. tato s tym nic nezmoze.

Alternativa

A mozem aj ja, Vrr? Jasne, ze my tu pri PC nepozname momentalnu situaciu a podla mna to bola nahoda a fakt o nic neslo : mozno lekarka len povedala "Aaa, ved dnes som stretla Vasu Vrrkulku a kupovala chlebicky pre ceny regiment. Maju nejaku zurku". Ale mohla aj povedat "Aaaa, stretla som Vasu Vrrkulku, no neviem, ci tie chlebicky, co mali byt pre regiment, neboli len pre nu." OK, a nech je skutocna ktorakolvek moznost /lebo by ich mohlo byt este viac napr."Aaaa, ta Vasa Vrrkulka vyzera stale choro napriek tym stovkam chlebikov, co kupovala, poslite ju na kontrolu" alebo ".../ tak islo o nahodu. Z nej pre Teba nic nevyplynulo, nik Ti neublizil. Iba Ty sama sebe. Lebo si jej mohla povedat : "Pani doktorka, este nie som za vodou, mozem k Vam pris na pokec?" Tak teraz pocujem, ako LOLujes

vrr

gabi ja si prosim nejaku mudru reakciu od teba na tu doktornu dnesnu:) ved je to taka haluz. to su take momenty ked si uvedomim aky je zivot fakt srandovny niekedy:) casto ludia zabudaju ze ziju.

vrr

a drinky drinky. ja viem ze som uz vlem ilahko identifikovatelna tu ale kebyze este pisem drinky( ziadne extra drinky za tym nehladaj :) ) tak uz by som sem mohl arovno napisat meno a adresu HAHA:)

vrr

to hadam neni mozne akurat mi volala mama ze si zabudla okuliare u doktorky:D u tej ktoru som ja dnes stretla a hovorila jej tie blaboty o chlebickoch a mame. sa pytam mamy, ty si bola dnes u doktorky? hej a zabudla som si tam okuliare chod mi prosim ta po ne. no neni toto zakon schvalnosti?:D akurat dnes LOL zivot je taka dobra vec:) nastastie doktorka nemala chut uz zjavne prehodit ziadne slova a len mi to podala a odisla som:)

gabina

tak ja si idem zaliať svoju popoludňajšiu a Ty mi zatiaľ napíš nejaký tip na dobrý drink.-)
čo obľubuje vrr?

vrr

co furt mate s tou kavou:) aj alternativa. ja kavu nepijem. i ked za posledny mesiac spravila uz asi tri..aj dnes jednu, neviem preco, ale nedopila som ju nechutilo mi to, mam pocit ale ze sa do toh onejak dostavam co je zle. no ale su aj ine drinky ako kava:D chutnejsie:)