Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Arwee,
pisali sme si my dve kedysi davno? Zijes mimo SR? Stale mi to ide na jednu uzasnu dievcinu, ktoru som fakt povazovala za vyliecenu. Ano, aj Teba. Ale nevadi, vsetko sa da dosiahnut, vykyvy pri PPP su Bohu zial caste. Ale intervaly sa predlzuju a to je povzbudive, vsak?

Alternativa

Samoty sa nemusis bat, lebo to poznas s tymi dverami: Ked sa jedny zatvaraju, urcite sa ine otvaraju, len tie otvarajuce sa musime chciet vidiet.Teoriu ovladame, mas pravdu, ze realizacia je casto tazka. Ale ak ten krok neurobime, pribudne dalsia vnutorna vycitka. Tak zit je o drzku narocne.

Arweena

joooj evcca, ja som si na prejedanie nasla vzdy čas, ked som chcela..dobre ze má net na Teba takéto účinky:)
Asi si idem dat fajnový kúpel a potom sa tu zas zjavím

Arweena

Ahoj Alti:)
no mám pocit, ze tá rovnováha sa uz dávno narušila a zlé prevláda nad dobrým..máš v mnohom pravdu..len to este zrealizovat. Ja sa najviac bojím samoty..

evcca

odkedy mam internet, tak sa znizili moje chutky sa prejedat a vracat. som tomu rada, asi mi fakt predtym chybal kontakt s ludmi, tak zacinam aspon takto.

Alternativa

Ahoj Arwee,
ked ktosi nam v mnohom nerozumie, to je normalne, v jeho blizkosti mozeme zit, lebo v mnohom inom nas chape /dufam, lebo aj v tomto byva rovnovaha/. Ale ak "a tiez môze za vela veci..", tak nezostavaj v jeho blizkosti. Lebo tych "veci", ktorymi Ta zranuje, bude casom pribudat.
Ahoj vsetky dievcata :o)