Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

A ako to vieš, ze Ta pozorujú v jedálni, ked tam nechodíš?
Za pokus to stojí tam íst..možno prvýkrát, druhýkrát Ti tam bude blbo, ale po čase to prestaneš tak vnímat. Aspon u mna to tak bolo. A vieš ze to pozorovanie si namýšlame a nielen to

misha

Arwena, áno, a všetci ma aj pozorujú! Ak by som sa na obedy odhodlala, tak by som ich v jedálni na 100% nejedla. To by som nezvládla už vôbec.

Arweena

no vlastne keby to o mne vedeli, tak neviem ako sa správam..ale treba sa prekonat, najdi si nejaku kolegynu-kamošku a s tou chodievaj stále na obedy. Ved nemusis zjest uplne vsetko, stačí polovica..u nás dávajú konské porcie, málokto zje vsetko:)
Neviem, či si nemyslíš, ze Ta pri obede vsetci pozoruju..ale to si namýšlaš, kazdému to je v podstate jedno

Arweena

proste som sa chcela a musela prekonať..aspon obedy v jedálni..nevaria az tak zle, a zo 4 jedál sa dá vzdy čosi vybrať..ani ja sa v jedálni necítim najlepšie..ale nechcem padnut do podozrenia. Ked som celý den s niekym zavretá v kancli a nič nejem, to je podozrive:)

misha

Arwena, mám v sebe chaos. A cítim sa strašne tučná. Zároveň by som vás chcela poprosiť všetky o radu- ako ste sa naučili jesť pred ostatnými? Ja keď pred niekym jem, trasú sa mi ruky, som plačlivá, nervózna... Ak sa ale nenaučím pravidelne jesť, nikdy sa neuzdravím. Lenže raňajky, desiata, obed, olovrant= zapadá to všetko do práce:( Domov chodím okolo 16:30 až 18:30:( V práci ma jesť nikdy nevideli, neviem, ako to mám zvládnuť. Raz som vlastne jedla jablko... a tie komentáre... nedalo sa to počúvať, ani som ho nedojedla. Môžem sa v liečbe snažiť ako chcem, ale cítim, že ak nezačnem pravidelne a normálne jesť, tak sa neuzdravím. A nemala by som ani striedanie váhy. Keďže teraz raz jem, potom preháňadlá, alebo zas hladujem. Potom mám aj rozlady nálad... Ach yo:(