Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

barbinka

na pedagogickej budeš mať prijímačky len z toho, čo budeš chcieť študovať. keď si dáš psychológiu s angličtinou, ta samozrejme, že prijímačky budú aj z angličtiny, keď si ju dáš s hudobnou (to je napríklad), tak budeš na prijímačkach spievať a hrať na nejakom nástroji.

misha

barbinka, a tá poznámka, že málokto sa tam dostane, akoby si ma hneď odpísala... ale veď to ja už dávno viem, že na školu vďaka PPP nemám. Už mi odumreli asi mozg. bunky, veď sa už neviem ani vyjadrovať.

misha

barbinka, veď som si to teraz našla na nete. Na každú psychológiu- či je to Ba, Trnava, Nitra, všade sa robia prijímačky z angliny, všade!!!!

barbinka

ja som ti vravela za tie tvoje zamerania, čo by si chcela študovať. to je hlúposť, že prijímačky z angličtiny. Ja ti môžem povedať akurát tak za moju školu. Ja som skončila pedagogickú fakultu UK v BA. a sú tam odbory sociálna práca( málokto sa tam ale dostane) aj psychológia a žiadne prijímačky z angličtiny. a tiež sa dá psychológia študovať na filozofickej a tak prijímačky už neviem z čoho sú.Ak nie si z BA, pedagogická je všelikde, NR, BB, TT.

misha

Potrebujem sa nejako zamestnať, lebo už ma nebaví vláčiť životom sem- a tam:( Keby som mala aspoň nejakých priateľov, chodila napr. na nejaké kurzy, alebo ja neviem. Takto je ten život strašne stereotypný, smutný, a keď sa k tomu pridá PPP, depresie, úzkosti... :(

misha

barbinka, všade, kde sa na nete pozerám, tak sa robia prijímačky aj z angliny, a ja som sa anglinu v živote neučila, na školách som mala len nemčinu, takže 0 bodov. Teda nehovorím o nejakých školách technického zamerania, to by ma nebavilo.

barbinka

misha: ja ti poviem, kde ťa zoberú bez prijímačiek. jedine na súkromnú, kde sa dosť platí. však sa uč a urobíš prijímačky a môžeš študovať.

Arweena

Mishka neviem o žiadnej VŠ, kedže to už mám za sebou, tak to nesledujem..
Teraz idem off, musím robiť obed

misha

Nemyslela som pozorovanie v jedálni. Stačia mi kolegyne v práci.
Arwi, nevieš o nejakej vysokej škole, kde by brali tento rok bez prijímačiek- zameranie psychológia, soc. práca, zdravotníctvo?