Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nasratá nula

caute kocky.dnes mam super naladu,lebo sa mi dnes vsetko vydarilo.a nemam sa co ucit.proste pohodaaaaaaa:))))

brdo

asdasdlas;dk;askd;aksdkasdka;lskdaskdlaskd;alskd;a skda;slkdas;dlka;sdka;sdlka;sdka;sdkasdlkasldkas;l dka;sldka;sdlka;sldk;asldkaskda;sldka;slkd;askdasl kdaslkdaslkda;sldka;slkd;aslkda;skld;askld;aslkd;a lskd;laskdaksdkasdka;sldkas;ldkl;asdasdasdasdasd

evcca

tish, fajn, ze si vstala, to je uz polovicna vyhra.
toto dopisovanie cez forum je fajn, ale nenasla by sa nejaka spriaznena dusa s ppp s okolia nr, mozno si vzajomne pomozeme.

Alternativa

Ano, Evcca, je to tak. V zivote je najucinnejsie pocuvat a vidiet. Hoci vsetci mame oci a usi, nie vzdy to funguje. A netreba mat ani ruzove ani prilis cierne okuliare a ta svinucha PPP Vam nasadzuje prilis casto tie cierne. Takze dole okuliare, pozrime sa na realitu a uvedomme si, ze realita zalezi v obrovskej miere len a len na nas. A mozeme, ba musime ju menit v nas prospech, ide to. Prijemny vecer, dievcata

evcca

to su tie, ze vraj malickosti, ktore nam pomahaju bojovat proti ppp a vsetkym problemom. len sa musime chciet divat otvorenymi ocami.

gabina

A ešte pridám úsmevnú Kajkinu odpoveď zo včerajšieho večera, keď sme sa mali ísť sprchovať a nevedeli sme ju nájsť, lebo sa nám schovala. Chodili sme po byte a volali: Kajka, Kajka, kde si? Treba sa ísť umývať...A nakoniec sme ju našli v spálni drepieť pod stolom. Ona si stále myslela, že ju nevidíme, tak len tichúčko zaševelila takým spevavým hláskom:
Ja neviem, kde som!
.-)

gabina

Dobré ráno, Alti, dobré ráno, babuľky.-) Babula, babuľka, bibina, Kačora, Kačka...všeličím častujem moju Karolínu a je to preto, lebo ju mám rada.-)
Alti, ja verím, že raz ten sen...že sa to podarí.
Pekný deň Vám želám, akosi mám zase veľa práce a nestíham ale aspoň občas nakuknem, čo Vás trápi. Držte sa...

Alternativa

Vrr-kulka,
Ty betarka, Tvoj zmysel pre humor a viaczmyselnost ma vie dobre naladit, takze urobme si den plny smiechu, dievcata :o)