Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Zazie, ďakujém. Umyla som si hlavu, vyžehlila vlasy, počkám na desiatu, a idem na prechádzku:)
Aj ja Tebe želám krásny víkend. Aký si ho urobíme, taký bude. Páá.

zazie2112

Len vydrz misi, mas uplnu pravdu- uspech je uz to, ze si sa odhodlala a si na to sama!A drzim palce, aby si zvladla vikend v pohode!:)

mis.

Dobre ráno všetkým. Len vám chcem povedať, že pokračujem v pravidelnom jedení- po včerajšom spadnutí. Nenechám sa strhnúť Anou, pekne som ju ráno odpálkovala:-) Tak jej treba. Príjemný dník:)

cedric

ahojte mam problem.moja sestra je bulimicka a anorekticka.ona sa nazere a potom ide na vc a vsetko zo seba da von.robi to uz pekne dlho.da sa jej neako pomoct?lebo ona ked nieco hovorime na to tak je ticho a liecit sa nepojde povedala.tak poradte.ja neviem ci sa jej da vobec pomoct ale cel by som

nasratá nulka

no dobre.tak sa premenujem na nasratu nulku.to je mensia nula:) je to uplne normalne.nemozes predsa od seba chciet zmenit myslenie,ktore trvalo niekolko rokov.kazdopadne je super,ze si sa na to dala.raz som pocula taky vyrok-"realita je to,comu veris."- podla mna je to velka pravda.co si o sebe myslime,to si myslia aj hruhi o nas.

mis.

Arwena, a ja nechápem, že práve dnes, veď bolo vonku pekne:( Bola som sice len doma, ani v práci- moje telo blázni únavou, ale pozerala som sa z okna... Idem ale ďalej. Už som začala, tak to aj dokončím! Chcela by som to dokončiť a nestrhnúť sa znovu PPP:(

mis.

Nevystihuje a basta!:)
Ach yo:( Je toto normálne? Len čo zlyhám, už sa hlási PPP, ANA, aby som sa vrátila, schudla... ale pritom viem, že je to nezmyseľ!:(