Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Dievcata, radsej som sa hned prihlasila, lebo ziadnu temu "faldiky" a vycitky teraz ani jedna z nas nepotrebuje. Moje faldiky som uz daaaavno prestala riesit. Bolo to vtedy, ked som pochopila, ze bez faldikov som jedna nervacka a otravujem vsetkych naokolo. Tak a od vtedy nemam ani ziadne vycitky, lebo vztah ludi ku mne a moj k nim je ovela cennejsi ako moje nefaldiky :o)

misha

Alti, poviem pravdu- ja by som ten banán na 2. večeru asi nedala, kvôli kcl:( Viem, že som debilná, lenže v hlave mám tú kalkulačku:( A myslíte, že by som mala jesť aj 2. večeru, alebo tú už nemusím? Väčšinou som čítala, že sa má jesť 5x denne.

alti

Mas ho, Mishka, prave som jeden dojedla a este mam 4ks v kuchyni. Mozem poslat aj dva - ale zajtra si na ne spomen a zarad do stravy. Tak velmi sa tesim, tak velmi :o))). Lebo kazda takato pozitivna hodina, kazdy takyto den je Vasou vyhrou, tak veru

evcca

uz od rana sa citim tucne a opat som sa porovnavala s dospievajucimi dievcatami, aj ja chcem byt aspon raz tak chuducka, ja som v puberte bola tlsta jak svina. moje bruchu a stehna su hnusne, ved to vidim.

misha

Alti, ajoj aj Tebe. Tie Tvoje banániky:) Momentálne nemáme doma žiadny, jedine, že by si mi ho poslala Alti-poštou:)

misha

evcca, nemáš tam pneumatiky, kde by si ich zobrala pri takej váhe! To Ťa klame tá potvora PPP, nedaj sa! Nepočúvaj ju!

alti

Ako druhu veceru odporucam co? - no predsa bananik :o) - zasyti a zlepsuje spanok + draslik potrebujete na dobru cinnost srdiecka. Ved aj srdiecko musi byt pripravene na kvalitny zivot, vcitane lasok :o)). Joj, ani neviete, dievcata, aku mam radost z Vasich pokrokov, dnes je super den tak si uzite aj pekny vecer

misha

Ďakujem, zrovna som sa Ťa chcela opýtať, čo si zvykneš ešte dávať:)

Arweena, vytiahni tú hlavu z wc, vidím Ťa:)... teda skôr takto:(