Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zazie2112

hmm, nechapem, ale nevadi kazdy ma nejaku zalubu, prihlasuj sa ako ja a mas to v suchu!:) Pekny vecer Misi, drz sa moja!!!

misha

Zazie, som to ja- mis.= misha, ale občas vie zneužiť nejaká dobráčka nick a robiť neplechu. Tak sa radšej budem prihlasovať. Ale dosť mi to vadí, lebo mávať fakt chuť sem už nechodiť. Ale vieš čo ma "trápi" najviac a čo nemôžem pochopiť? Že tá dobráčka je jedna PPP, ktorá nás tu už dobre pozná...

zazie2112

Miska ty si misha vsak?to nepises ty pod prezyvkou mis.?nech neodpisujem niekomu inemu, ked chcem odpisat tebe, ale moznoste len viacero Misiek!:)

misha

Radšej sa budem prihlasovať, mám pocit, že chce zasa niekto hovoriť v mojom mene... Toto som ja nepísala. To "kaa" malo byť ako pokračovanie za mis.?

mis.

jajaja,a ty si kto? Menzes mi teda mešká, ale prečo sa na to pýtaš?
Dievčatá, ako sa vám dnes darí? Pred chvíľkou sme prišli z nákupov, dovečerala som, dnes som sa snažila jesť znova pravidelne, podarilo sa mi to. Teším sa z toho, i keď na obed bola menšia kríza, ale prekonaná.

jajaja222

cedric
neviem kolko mas rokov ale dalsia vec je jasna urcite by to mali vediet aj vasi rodicia ... anorexia a bulimia je problem ktory vznika hlavne v rodine ... ak neni vsetko OK ... bulimia je len nasledok nejakych rodinnych problemov kym sa tie problemy nebudu riesit neodide ani bulimia

jajaja222

cedric
tvojej sestre pomoze hlavne dobry psycholog alebo psychiater teda lekar...aspon tym by mohla zacat da sa liecit aj ambulantne nemusi ist hned do nemocnice ...ale pomoct jej mozes len tak ze pojde k lekarovi