Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

renata1

Podla mna neexistuje taka psychicka porucha ako je bulimia, je to len vasa lenivost a pohodlnost. Chcete byt chude a zaroven aj nazrate, ale ze by ste si isli zabehat, zacvicit, alebo sa venovali niecomu uzitocnejsiemu, to nie.

leni.

ano viem :) clovek sa moze pytat a byt zvedavy ale vytaca ma ked sa niekto robi mudrym a ani nema paru o tom ze s cim ma docinenie
ak by to bolo take lahke tak by to nebola psychiatricka porucha a neriesili by to vystudovani odbornici ale stacilo by pvoedat "ved jedz normalne"

leni.

renata ano nieje to normalne to mas pravdu taktiez nieje normalne mat depresiu a ine
aj napriek tomu ze si mala krasne podmienky v rodine spustacov moze byt neurekom u kazdeho su ine tak mrkni do google :) no to by som spravila ako prve predtym nez by som tymto dievcatam isla pisat taketo rady :)
ale ak mas psychiatricke/ psychoterapeuticke vzdelanie alebo co to nastudovane o spusatacoch alebo ak si si sama presla touto chorobu a na vlastnej kozi prezila co to je za nechutny bludny kruh tak kludne mozes radit ako z toho von :)

renata1

dieta sa narodi zdrave.(teraz berme vsetky zdrave deti)rodicia sa staraju o neho s laskou.vsetko je ok,tak chcem vediet nejaky spustac,alebo nieco,co vyvola toto tu.lebo clovek spokojny,zdravy nema dovod nieco taketo robit.lebo to normalne nieje.

leni.

renatka sem napisala vtip a nie ze ma problem ;)
renatka tesim sa ze neprezivas to co viacere dievcata tu- nechci to zazit
nechapes preco si skodia dobrovolne? nezabudajme je to PSYCHICKA PORUCHA
to ako keby som povedala ze nechapem ako si ti co sa rezu lebo sa neznasaju (sebaposkodzovanie) mozu skodit dobrovolne jednoducho to robia lebo to je choroba nieze sa tak rozhodli a sa z toho tesia