Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

agneska

Som strasna krava, predchvilou som zozrala vsetky sladkosti ktore si moj priatel vyšibal. Keby som nanho myslela, nezjedla by som ich. Zase sa budeme hadat koli tomu.

agneska

Ja uz asi aj s renatou suhlasim. Keby som nebola taka samoluba a myslela aj na okolie, tak by som s tym dokazala prestat zo dna na den :-(

evcca

ste tu niekto? pred chvilou odisla moja mama domov a pred odchodom ma objala a hned aj pustila, vraj som kostnata a takuto ma nikto naozaj nebude nikdy objimat, ved je to nechutne. boli ma to, ako to moze takto povedat?

kyblik

evcci tebe prajem krasny dnicek (aj napriek pocasiu) :) a nech sa ti dari aj nadalej tak ako doteraz:) a vesele vianoce

kyblik

evcca:))))))
a podla mojho nazoru schizofrenia tiez nieje psychiatricka porucha, dotycni len chcu poukazat na ich vrodene herecke schopnosti a tie treba samozrejme rozvijat

evcca

sorry, ale bulimia je normalna psychiatricka diagnoza ako kazda ina, ak to neviet pochopit, tak si to prestudujte a to pod znackou F50.2
tie kecy o nazratosti a lenivosti, to ma pobavilo, asi sa zajtra na to opytam primara nasej kliniky, nech sa aj on pobavi na nevedomosti tychto provokaterov. som unavena jak hovado, ale toto ma prebralo, dik.