Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

romanka, je mi tazko povedat, co bol ten rozhodujuci okamih, ale asi to bola skor suhra viacerych okolnosti a dlhodoby vplyv psychologa. a aj ja som sa v prvom rade rozhodla, ze to skusim spravit kvoli sebe a nie kvoli niekomu inemu, znie to sebecky, ale nie je to sebecke. na jednom psychoterapeutickom vycviku mi raz doktor povedal tuto vetu:"najdolezitejsi clovek pre teba si ty sama." podla niekoho vrchol egoizmu, ale kym nejde fakt o tvoje Ja a teba, tak nezacnes. baby, pekny den.
ja som rano, teraz spravila kravinu, bola som v pohode, len idem k lekarke na interne a pre istotu som sa odvazila, nech tam na vahu necumim jak teliatko na nove vrata a teraz ma take pocity tucnoty, ze aj slon je pri nich neviditelny. no, nic, je to poucenie do buducnosti,bojujem.

gabina

milá III111:
Ak si čakala niečo ako absolútnu radu - bohužiaľ, taká neexistuje. Ak si čakala zhrnutie v pár bodoch, prepáč, ani také nemáme. Je to oveľa zložitejšie.
Ak si hľadala pomoc, je to fajn. Virtuálne fórum ale nemôže supľovať priamy kontakt s terapeutom, my nie sme Ty a Tvoja rodina, my za Teba nerozhodujeme a hlavne - ak si myslíš, že je na svete niekto, kto to urobí za Teba a dostane Ťa z toho - zlatko, prepáč...nejde to.
Keď som po prvý raz sedela pred mojou psychologičkou a čakala som na tú "hovadsky múdru vetu", ktorá mi pomôže a bude mi odrazu všetko jasné, prišla táto veta:
"Milá Gabika. Ak si myslíš, že si tu preto, aby si sedela so založenými rukami a čakala na zázrak, rovno sa zbaľ a choď domov. Takto to nefunguje..."

lll111

tato stranka mi asi vobec nepomaha,chcela som sa s niekym poradit pretoze v mojom okoli ma nedokazu pochopit,ale ani tu nenacerpavam energiu ktora by ma posilnila do dalsieho boja s PPP!

alti

Vies, stale mam pocit, ze sa potrebujete zamestnat, aby nebol priestor na blboviny. A vypadnut od chladnicky a WC, ak sa da. To zamestnanie sa chunguje pri mnohych zdravotnych /a u psychickych urcite/ problemoch, tak preco by nemalo pri PPP?

vrr

mohla, ale neviem to, a zabralo by mi to tak hodinu max, co zo zvyskom casu. cojaviem. neviem v com je chyba. vo mne, ale preco? neviem.