Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nasratá nula

vieš prečo sa prejedáš? Lebo keď ješ "normálne" tak v skutočnosti hladuješ a potom je logické, že telo si chce spraviť zásoby a neovládaš sa. A potom druhá príčina-musíš ju hladať vo svojom vnútri. Ak toto nevyriešiš, nikdy sa neprestaneš prejedať. Ako to tu už vraveli, musíš sa prehrabať v "odpadkoch". Inak mám 18 a ty?

lll111

presne to iste aj ja ako ja nesom nejaka tucna ale nejake tie kila chcem dat dole a hlavne sa nechcem prezierat pretoze to ma nici,vidim jedlo a som ako zbesnena....kolo mas rokov

nasratá nula

lll111, ani ja nepoznám nikoho ako ja. Tiež som rada. Je to dobré, keď si môžeš pokecať s niekým čo má rovnaký problém. Vieš, ja som trochu mimo, lebo už dlhé roky sa pokúšam stať anorektičkou. Ale čo človek chce, to nedostane. Viem, že je to choré, ale chcela by som byť vychudnutá. Ale nie som a za to sa nenávidím:/

zazie2112

zuju aj mne mamka dava bonbonery, je lekarka, tak obcas nieco dostane a ja pritom mam najvacsi problem so sladkym-som od neho zavisla, ked mam tu silu niekomu to dam, najcastejsie sa rozdelim s frajerom a niekedy sa prejem...ako kedy!Ak mas moznost, rozdel sa o to s niekym!!!

lll111

ani si nevies predstavit aka som rada ze si tu lebo nikoho som tu nenasla s takym problemom ako ja az mi prislo smutno ze som tu sama

lll111

nasrata nula-ty a kokeby si mi z oka vypadla mas presne taky isty problem ako ja az sa mi ta zda divne:)ja tiez dufam ze budem chuda alebo aspon ze schudnem ale myslienka na jedlo je ovela silnejsia ako ja,aj ked sa snazim a poviem si "ne,neprezerias sa" ale proste nesom taka silna a aj tak skoncim tam de stale,a vzdy ten isty kolobeh,niekto je vo mne co ma nuti to robit a mysliet dennodenne na jedlo a prejedat sa

nasratá nula

lll111, tá príučka by sa teda zišla aj mne. Stále dúfam, že schudnem a potom sa rozžerem ako prasa. A zasa chudnem a stále dookola. S tým sa proste nedá žiť. Ja si to uvedomujem, ale aj tak to stále robím. Ale teraz som si povedala: chceš takto žiť aj naďalej. Dobre. Ži si tak. Ale pozri kam ťa to dohnalo. Nie si ani chudá a ani šťastná.

zuju

mama mi teraz doniesla celu misku kolaca jablkoveho rodicia nevedia ze sladke nemozem, zbalila ho, ale je mi toho luto, neviem ci ho nezoberiem a nedam kamoske. Neviem co mam robit