Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

romana

Ahoj evinka.
Rozmýšľala som čo sa týka tej inteligencie a ppp. Mám pocit, že je to skôr o duševnej citlivosti.
Už som ti spomínala, že som vyskúšala alternatívnu medicínu / holistická /. A viš čo mi tá pani povedala?
Dieťa, ked je v matkinom brušku, je spokojné, na čo má chuť dostane. Je mu teplúčko proste príjemne. Ked sa človek rodí nadobúda najväčší stres. /aj ked zomiera/Zrazu musí opustiť miesto, kde mu bolo veľmi dobre, pociťuje bolesť, strach... proste je to stres. A vtedy ho lekár priloží matke k prsníku. Automaticky má už sací reflex. A vtedy nastáva úľava. Znova počuje tlkot srdca matky, ktoré veľmi dobre pozná a začína sa ukľudňovať, cíti sa lepšie. A preto človek ktorý má bulímiu cíti tak isto stres a siaha po jedle v snahe sa ukľudniť. Nájsť znova pocit bezpečia a pokoja. ...
Keď nad tým porozmýšľaš, povieš si, že je na tom niečo. Hm... ale to je len alternatíva.

borka-smajlo

ahojte...je super ze existuje takato stranka,pretoze mnoho mladych dievcat potrebuje pomoc..aj ja som sem niekedy patrila-dva mesiace som stravila len na detskych vyzivach-merala som 170 cm a vazila nieco vyse 40 bolo to hrozne- oci som mala vpadnute do lebky uz sa na mna nedalo ani pozerat-denne som zo skoly nevladala prejst domov, no pomohla mi az moja mamina a dnes este stale neviem ci urobila spravne..aj ked som pribrala naspat a konecne vyzeram ako clovek, stale nejedavam pravidelne a keby som mala este pevnu volu ako vtedy urobila by som to znova-doobeda nejedavam vobec az ked pridem okolo stvrtej domov...viem ze to nie je spravne a nezdrave..ja som nikdy nemala problem s vahou-vzdy som bola chuda-no akosi som sda videla v inom svetle.. dievcata nikdy nneprestante jest,pretoze to pte vas a vase telo nie je dobre..to co robite-teda anorexia a bulimia je velke zlo, pretoze zabijate vlastne telo..dufam, ze aj ja to raz pochopim a nebudem sa pozerat na to kolko som toho dnes zjedla...ovela ucinnejsie je cvicit a ak pri cviceni priberiete na vahe -to vobec nevadi je to naopak vysledok dobrej prace,pretoze tuk je lahsi ako svaly a to znamena ze ste zhodili tuk a nabrali svaly...zelam vam vela stastia...

daga

Dnes mam nanic den, o chvilu pride domov otec, velmi sa ho bojim, v poslednej dobe je opat agresivny a vybusny, mam stiahnuty zaludok, od leta som zasa schudla, mam pocit, ze sa zblaznim, ked sa vidim v zrkadle, som slaba, bez energie, neviem co mam robit, cakaju ma bakalarske skusky, no bojim sa, ze tymto tempom skoncim niekde na psychiatrii, mam zmiesane pocita, bojim sa, ze ma otec zabije, ked si vsimne ako vyzeram, bojim sa!!!

evcca

chce to cas, ja som tiez dlhe roky nechcela pocut pravdu, fajn, teraz si priznam, ze som inteligentna, psycholog mi to musel potvrdit testami:-)
a moje sebavedomie, stale bod mrazu, ale raz bude teplejsie, uz na tom pracujem.
rozmyslanie rozvija tvorivost, tak pekne tvorenie, idem spat, zajtra ma caka perny den v praci.

romana

Evi ale ja mám tak nízke sebavedomie, že nemyslím že som inteligentná. Hoci... Nejeden kolega mi to už povedal. Ale vždy som to chápala trochu z inej strany. Vieš? Chlapi..
S tým ppp a inteligenciou je to celkom zaujímavé. Musím trochu nad tým porozmýšľať..