Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

ruky sa mi trasu od zaciatku decembra. ono to ide postupne, ale takto fajn to este nebolo, kolko to trvalo? kym som sa chcela liecit ja, tak to trvalo asi sedem rokov, inak to bolo len pretvarka.

lll111

juj tak to mi je luto a dlho sa ti uz trasu rucky??ci len teraz zacali??a este jedna otazocka ako dlho si bojovala kym si sa dostala z ppp aj ked nie celkom

evcca

to by som aj ja rada vedela, vsetky testy mam ok, psychika je stabilna, este ma caka vysetrenie u gynekologa. na unavu som zvyknuta, len ten tras ruk je neprijemny, minule si to vsimol aj lekar v praci a to nechcem.

lll111

ale vies ze aj mna trapi unava v poslednom case,a hlavne ked idem domov zo skoly a oci sa mi stale zatvaraju len nechcu sa an i otvorit:(,a ty z coho taka unavena?

evcca

ahoj, som priserne unavena, ja sa z tej unavy zblaznim, len by som spala a nenormalne sa mi trasu ruky. mam viac zdravotnych problemov ako ked som 5x denne viac vracala.

lll111

pocujte chcela by som ist ku psychologovi/icke-ale bojim sa ,neviem ako to tam funguje-neviete mi poradit kto je dobry v presove alebo v kosiciach?

romana

Gabina!
Prosím ozvi sa!
Poraď mi ako zvíťaziť nad pokušením. Potrebujem sa uvolniť a neviem ako. Iba vracaním a jedením sa mi zdá všetko jednoduché.. Ten tlak je niekedy taký silný. Hlavne teraz, ked mám zlé dni...