Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

myslim si to, pripominas mi mna. moj psycholog hovori, ze ked v sebe chcem podusit ppp, tak vzdy najde novy figel, ako ma pritlacit k stene, lebo je inteligentna ako ja, zije totiz zo mna a mojej inteligenie, takze cim si inteligentnejsia a to ty si, tym je to tazsie- figle su genialne.

romana

Evka ozaj si to myslíš??? Bože ako si ma potešila. Ja už si neverím... Niekedy už ani neviem kde je sever..

romana

My sa tiež snažíme stravovať v robote zdravol Ked jedna kolegyňa povedala, že cviči tak povedali na nás že sme na tom našom úseku všetky jeb.... Hm.. Ešte že to povedala žena ktorá má vyše 100 kg ..

evcca

ja sa z toho objatia tesim ako decko novej hracke.inak v robote chaos, vraj sme s kolegynou obe ppp, lebo jeme zdravo, no zavist ma asi velke oci.

evcca

ahoj romanka, vcera ma kolega objal, bolo to take blaznive, tahal ma do osetrovne, aby som si isla dat cokoladovy cukrik. to je fajn, ze si chces stat za svojim, to je prave ten boj proti ppp. ppp si totiz mysli, ze sa vzdy podriadime a potom sa k nej so slzickami v ociach vratime. omyl, sme silnejsie.

romana

cauko všetci!!!
Ahoj evinka. Aký bol deň s kolegom. Ja sa mám dnes fajn. Síce malá výmená názorov s manželom, ale je mi to fuk. Už nevládzem mu stále niečo vysvetľovať. Mám pocit že chce aby som sa len ja cítila vinná. Ale nie. Ja budem tiež silná a stáť si za svojim. Veď on ppp nemá ja mám väčší problém nech riešiť jeho správanie ku mne. Už mu vadí aj to že chodím na internet. Na jednej strane sľubuje že mi pomôže a na druhej by ma stále obmedzoval. Presne ako povedala Gabina. Ak sa má náš vzťah rozpadnúť stane sa to skôr či neskôr. Dnes som bola doma a som fajn naladená tak si to nepokazím.