Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lenik

alpa ano viem ;) uplne rozumiem tymto pocitom
ale ak uz je niekto z toho vonku tak myslim ze este stale to ma problem skryvat? tak rada by som sa s nou o tom porozpravala skoda:) bola ambulantne ale asi len 3 krat a nepomohlo a teraz zrazu bum
ale som rada ze to je ako je iked psychika este nemusi byt ok

alpa

lenik, podla mna pri vahe 33 kg mala neprehliadnutelne obrovsky problem. Pravdepodobne musela prejst nejakou liecbou ked jej vaha vzrastla dvojnasobne. Ked ti styri roky zatlkala ze ma problem, pochybujem ze teraz sa ti zdoveri. Neber si to osobne, ale ja by som sa tiez kamoskam nezdoverovala, citim sa zranitelna v tomto smere .

lenik

kamaratka mala 4 roky pri vyske 163 vahu 33 kg dlho tvrdila ze ona problem nema len sa "zdravo stravuje" pobyt na psychiatrii nepomohol pretoze sama nechcela a NEMALA ziadny problem
teraz po pol roku som ju videla opet a co tak tipujem tak moze mat 60 kg
chcela by som sa jej spytat ze ci je vonku z toho ale neviem ci si to uvedomuje ze bol problem mam sa jej nieco pytat? moze mat teraz bulimiu ked tak nahle pribrala? na psychiatrii podotykam dalsi krat nebola

alpa

Jarna unava zevraj neexistuje pri zdravom zivotnom style :-). Dievcata ja som za minuly tyzden prekonala taku chripku aku nikdy v zivote, neprehanam. Myslela som si ze mi bude treba morfium pichnut od bolesti. Teraz ako by som si este viac vazila zdravie. Dnes som bola v robote a tiez sa mi akosi divne toci hlava. Pekny vecer dievcata:-)

evcca

vies, bola by som rada keby to bola len jarna unava, doktorka nacrtla dost neprijemne a vazne diagnozy. nehovori sa o tom lahko.

Alternativa

To vies, vyzmykany organizmus reaguje s urcitym casovym posunom, to je predsa zname. Snaz sa jest fakt zdravo a pravidelne, vela zeleniny a ovocia