Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

to sa chcete cez to ICQ radit, ako chudnut, vracat, alebo jedna druhu v tom podporovat. je tu toto forum, tak to nechapem. skryvane veci mi tak nejako smrdia podporou ppp.

martinkaaa

ja som sa dneska neovladla..som 2 x vracala...ma cele hrdlo boli...ach...inak baby aj ja mam 18...nedate ICQ? by sme mohli pokecat....ma to sere ze vracam...ale tak ja by som chcela byt chudunka ako som bola predtym nez som pribrala 5 kilov. teraz mi z nohavic trci na bokoch sadlo..je to nechutne.....ale uz som kilecko schudla tak snad....ale radsej by som chcela ze malo jest nez vracat..ale ked vidim doma tie cokolady...a kolace...ach...inak baby aj vy niekedy mavate take ze sa najete ale potom to nemozte vyvracat ani keby co bolo?? neviete co ulahcuje vracanie??? lebo ked si strkam prsty tak brutalne do hrdla tam mam cele rozondene hrdlo...nechcem vracat ale ze keby nahodou som sa zase neovladla...

evcca

nasrata nula, ppp je hnus a urcite ti neprinesie stastie. jaja, to mi je luto, ja som ako chodiaca mrtvola, uz doktor na oddeleni na mna pozeral, ze co sa deje, vraj vyzeram biedne, zajtra idem na neurologiu s tym trasom ruk, inak, ak by ste niekto potreboval posypat kolace, staci povedat, mne sa tak klepu ruky, ze staci, ze budem drzat cukor.

lll111

jaja mam sa na ....uz tri dni som prezrata a nafuknuta a opet som sa nevedela ovladnut!nasrata nula aj ja mam presne 18!nemas icq?

jaja

nasratá nula....to co si napisala,ze:,,už dlhé roky sa pokúšam stať anorektičkou.'' to snad nemyslis vazne?!nechces byt nahodou vlastne stastna,spokojna a zdrava?hm?:)
lll111 ako sa ti dari?
evcca...neviem ci ta tvoja unava ,,neskocila''aj na mna,lebo uz vyse mesiaca som doslova ako mrtvola,nevladzem ani ist do fitka,ani sa korculovat a neskutocne ma boli hlava :(
zdravim vas vsetky:)

evcca

baby, myslite trochu pozitivnejsie. je to stranka, kde chceme boj vyhrat a nie hladat niekoho, kto chce zhadzovat nejake tie kilecka.