Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo
Život bez chlapa
J111, nebol vcera ten buduci svagor Rakusan?
Ako spisovný výraz mi to nepripadá, musím pogooglit :) anglicky trochu viem. Takze Ondava, a tam je taka čistá voda? Som myslela že to žije v takých stojatych zelených jazerách plných zaburin, nie v čistej vode
Ano, asi sa spisovne volaju skeble, ja som ich videl asi desat pohromade a zive, dokonca sa pohybovali po dne, parada.
Aj vam sa stava, ze Anglicanov je tazko rozumiet? Ja som sa tolko oucil Aj a rozumiem len maloco.
Ahaa, škeble to asi voláme:) živé som este nevidela, len lastury
Vyzera to ako musla. Ten buduci svagor Nemec ich volal musle.
Čo je to?
My sme nasli na Ondave korytka a videli sme ako sa pohybuju po dne, parada. V zivote som take nieco nevidel.
Myslela som miesto kde bude viac slnka. Tiez nemám rada horúčavy.
Teda ten náš .