Život bez chlapa

Príspevok v téme: Život bez chlapa
lorinnes

Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo

J111

Ja mam 33 a zijem cca. dva roky bez zeny, uzivam si ten bozsky pokoj a ziadne hadky. Ja si po sedemrocnom manzelstve, ak ho tak mozno nazyvat, ani nechcem predstavit, ze by som mal mat vztah so zenou. Preslo ma to jak psa mozor. Neviem si to vysvetlit, ale v mojom vztahu bol sex o nicom, zena mi nevarila, neprala mi a pod.

anonymka23

Ahoj Lorinnes,
ja som tiež bez partnera a občas mi býva samej smutno. Hlavne teda, keď som sama a nemám nič na pláne s nejakou kamoškou, čo v poslednej dobe býva častejšie, pretože niektoré kamošky už pracujú, prípadne tak ako ja dokončujú štúdium a majú svoje starosti, ako aj partnerov, ktorým sa venujú. Osobne sa snažím chodiť do spoločnosti, keď je s kým ísť, pretože inak by mi doma samej asi preskočilo, keďže nemám ani súrodencov. Myslím si, že sa dá bez chlapov istý čas žiť a užívať si život (i keď teda záleží od toho, čo si predstavuješ pod tým užívaním), no treba asi mať niekoho, s kým si rozumieš a s kým môžeš tráviť svoj voľný čas, napr. aj s kamoškami, ktoré sú zadané. Určite si občas rady vyjdú niekam von na "dámsku jazdu" bez partnerov. Ja som napr. bola bez partnera 22 rokov a prežila som to, takže žiť sa asi dá bez muža, i keď priznávam, že som si vždy želala mať skutočnú lásku pri sebe, niekoho,komu by na mne záležalo... Keďže si sa len pred pár dňami rozišla, zrejme by si sa teraz mala snažiť byť v spoločnosti ľudí, aj keď sa Ti zrovna nechce, alebo sa aspoň nejako zamestnať, či už domácimi prácami či nájsť si nejaké nové koníčky a možno tak aj ďalšie kamošky, lebo ak nebudeš mať žiadne aktivity a budeš sama, budeš na to stále myslieť a budeš smutná. Držím palce, aby si nebola dlho smutná a nemyslela stále na to..