Život bez chlapa

Príspevok v téme: Život bez chlapa
lorinnes

Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo

J111

Ked som toto povedal doktorke v Kosiciach, tak sa ma uz na nic viac nepytala:D
Ked som bol v nemocnici, tak moj email aj zakazky spravoval moj mladsi brat, ktory vie tiez po nemecky.

J111

Ja som sa rozpraval napr. s Luciferom, ten sa stale zabaval, hral na klavir, potom sexoval. To on mi vravel, ze musis mit malinkatou schizofrenii. On rozpraval len po cesky. Najviac som hovoril s nim. Ja som sa zabaval nonstop.

Maoam

alebosnad: ano, to viem, len som sa pytala, ci si privyraba prekladmi, lebo pisal, ze pracuje popri ID a je jazykar, nic ine za tym nebolo

J111

Dvakrat sa mi stalo, ze som projekt nedokazal prelozit. Raz islo o sliepky a raz o nejake grafy. A ja som si myslel, ze sliepky nie su az take komplikovane, ale kolko vselijakeho peria tie k. maju, tak to sa neda prelozit.