Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo
Život bez chlapa
Ked som toto povedal doktorke v Kosiciach, tak sa ma uz na nic viac nepytala:D
Ked som bol v nemocnici, tak moj email aj zakazky spravoval moj mladsi brat, ktory vie tiez po nemecky.
Ja som sa rozpraval napr. s Luciferom, ten sa stale zabaval, hral na klavir, potom sexoval. To on mi vravel, ze musis mit malinkatou schizofrenii. On rozpraval len po cesky. Najviac som hovoril s nim. Ja som sa zabaval nonstop.
Povedal som to aj mojej doktorke, najhorsej v nasom okrese a ona na to: vsak ja viem:D
Ja som prekladal aj ked som pocul hlasy a mal vidiny:D
alebosnad: ano, to viem, len som sa pytala, ci si privyraba prekladmi, lebo pisal, ze pracuje popri ID a je jazykar, nic ine za tym nebolo
Dvakrat sa mi stalo, ze som projekt nedokazal prelozit. Raz islo o sliepky a raz o nejake grafy. A ja som si myslel, ze sliepky nie su az take komplikovane, ale kolko vselijakeho peria tie k. maju, tak to sa neda prelozit.
Pri ID predsa môže pracovať.
Keby som tu napisal vsetko:D tak by na mna mozno podali aj trestne oznamenie:DDD
aha, tak fajn :-)