Život bez chlapa

Príspevok v téme: Život bez chlapa
lorinnes

Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo

J111

Na strane druhej by som dokazal zamaskovat svoje problemy, ak by sa mi trafila dobra praca. Nie je to az taky problem. Hlasy nepocujem, vidiny nemam, akurat sa citim na prd, ked sa meni pocasie, vtedy je to dost zle.

J111

Pravdepodobne ano. Ona ma daco s hlavou, ale ziaden blazon si neprizna, ze je blazon, netvrdim, ze je totalny blazon, ale ak uz psycholog, sudkyna a kuratorka boli z nej hotovy, tak asi na tom nieco pravdy bude.

J111

Spoznal som kopec zaujimavych ludi:D ale az velmi zaujimavych:D
Na liecenie pojdem istotne aj o rok, aj keby mi nic nebolo, tolko srandy clovek nezazije ako tam, hlavne, ak si z niekoho robis prcu a on to berie vazne.
Jedna starsia pani nemala cigarety a mna kamarat poslal k nej, aby som sa jej opytal, ci fajci vtakov za cigarety:DDDD Ja som sa jej to skutocne opytal a ona chcela z toho urobit aferu, ale potom som jej dal cigarety, tak bola ticho.

alebosnad

Kedysi ked žena porodila mužovi dcéru, tak bolo zle, aj keď dediča nepotreboval, tak splodenie syna bude asi nejaký dôkaz muznosti. Možno ťa žena mala este horšiu diagnózu :)