Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo
Život bez chlapa
Bol tam aj jeden, co bol schizoafektivny, ale poviem vam, tomu drbalo asi fakt riadne. Furt len behal a behal po druhych izbach jak sibnuty. Masiroval ludi, trenoval chlapcov, s jednou Cechynou mluvil lamanou cestinou. Ked uz niekomu jebne, tak je asi tazke dostat sa z toho vonku. A tiez ma manzelku a ziju spokojne, co mi vravel.
J111
Tak ak vsetky hracky sa kazia-spor peniaze-po cely rok/namiesto kupovanie hraciek/ a cez prazdniny zober syna na nejaky vylet po com tuzi.
A budete mat krasne spomienky na cely zivot.Ktore sa vam nemozu pokazit.
Pre chlapa je asi dolezite, aby mal syna:D Ja neviem preco, ale asi to tak bude. Mne jeden knaz povedal, ze jedna si s plnym vedomim vzala schizofrenika a ziju spolu pekne.
Poznal som v nemocnici jedneho sestdesiatrocneho chlapa a tomu drbalo, ze sa neozenil. Furt kreslil obrazky nejakej zeny. Ja mam syna a som rad, aspon na rodenie su tie zeny dobre.
Každému trošku. My čo sme kúpili helikoptéru tak funguje, akurát že zapadá prachom.
Vsak ja mu aj darceky kupujem. Ale, kupil som mu helikopteru, ta ani nelietala, kupil som mu bayblade, pokazil sa mu. Vsetky hracky sa mu pokazili, uz som aj nieco reklamoval, tak mi vratili peniaze, ale ja chcem funkcnu hracku a nie spat peniaze. Ja neviem, ako tie hracky vyrabaju.
Mojej ex trosku jebe, inak je ok.
Tiez si myslim, ze zivot bez zeny je ovela lepsi a to som bol zenaty. Stale rozpravala nejake nezmysly a vyzadovala si pozornost, ako nejake domace zviera. Dokonca este aj ked som pozeral TV tak ma stale otravovala s nejakymi jej problemami.Tak som ju poslal kade lahsie a teraz som spokojny.
Asi viac nepotrebuje. A nechce sa cítiť blbo že berie čo jej neurčil súd. Ved kúp radšej malemu predraženy darček, tak to robia rozvedeni otcovia:)
Ale moja ex vie aj dobre varit, aj prat, jebala na mna. Ja jej posielam viac na syna a ona mi posledne povedala, ze ak jej poslem viac, tak peniaze neprevezme. Is she ok according to you?
Je základným predpokladom dobre fungujúceho manželstva aby žena prala a varila? Povedzme že ostatné funguje, ale toto robi muž, lebo žena povedzme nevie tak dobre variť a lepšie opravuje záchody. Čo potom ?