Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo
Život bez chlapa
Mat buduceho svagra Rakusana a pritom som nemcinar:D Dobre to sestricka zariadila, len keby tolko nepil piv. Par navstev u psychiatra, par navstev Rakusana a mozem ist ucit:D
Dakujem.
to sa neda opisat, to musis zazit, su ini ako Nemci, vsak aj prirodu maju inu, mne prisli taki robustnejsi, odolnejsi, uvolnenejsi, lezernejsi, otvorenejsi, ale tak stretla som ich len par desiatok a nie tisice, takze tiez len mala vzorka
a rakuska nemcina je velmi odlisna, maju uplne inu vyslovnost a intonaciu, vsak aj Nemci maju rozne dialekty ale tak rakuska nemcina viac pripomina svajciarsku nemcinu, menej nemecku
Maoam, a mohla by si opisat mentalitu Rakusanov? My sme na skole brali nejake slovicka, ktore su rakuske, ale o mentalite sme sa nerozpravali.
On nechapal jak moze niekto tak rozpravat po nemecky, ak nebol v Rakusku. My sme vela slov prebrali prave od Rakusanov, Rakuskouhorsko atd. Ano, je to super, mat moznost hovorit priamo s Rakusanom.
J111, tak ja medzi nimi rozdiel vidim :-), aj v mentalite. Su to dva odlisne narody. Ale fajn, ze mas moznost si aktivne precvicit nemcinu :-).
Tak to som v zivote nepocul.
Škeble je po česky, po slovensky je to slávky.
Rakusan alebo Nemec ja v tom rozdiel nejaky nevidim. Akurat, ze vsade maju tie svoje dialekty, ktorym Slovak prd rozumie. Sestra sa na SLovensku nemohla naucit po nemecky a teraz hovori jak taka Rakusanka:D
Ano, on je Rakusan, ale ja ho volam Nemec, lebo hovori po nemecky.