Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

Cry, vsak ja ti verim, ze si dost odpracovala v zdravotnictve, no ale tym padom vies, ze nie je na skodu konzultovat aj druheho lekara, ak mas podozrenie, ze nie si dostatocne vysetrenia ci brana vazne a ty ocividne problemy mas. Takze mozem ti len poradit, ist este inam.

[zruseny22]

A ešte som jej hovorila, že sa stále potím. Ľudia nosia zimné bundy, do zimnej bundy ešte niektorí aj mikinu... zimné topánky... ja ľahký pulóvrik a jarnú bundu, znova botasky, a prídem domov spotená! .. ale som zdravá...

[zruseny22]

Maoam, preto som písala aj o tej zubárke... a poviem ti, tiež mám "dosť" odpracované v zdravotníctve... vlastne... až na jedno obdobie, keď som robila "radcu" na ÚPSVaR, kde som mala svoju kanceláriu... robila som len v zdravotníctve..a poviem ti.. to "naše" zdravotníctvo takto funguje... Najskôr ma obvodná v tom momente vylakala, keď zrazu "od počúvania" fonendoskopom rýchlo skočnila a povedala, že mi musí okamžite zmerať tlak... povedala sestričke, že mi má hneď zobrať krv a na druhý deň mám prísť znova... Prišla som... S lekárkou som ani nebola, lebo sestrička mi od dverí povedala, že výsledky sú ok... A išla som domov...

Maoam

cry, mala by si ist za inym lekarom, je uplne ocividne, ze si fakt 'super zdrava'...no comment, tento pristup fakt, zjavne nie si OK!

[zruseny22]

Maoam, a vieš čo? Ja som bola minulý týždeň u obvodnej. (Ale len kvôli predpisu jedného lieku a medzi rečou som teda povedala, že mám stále trochu zvýšenú teplotu- už fakt aj mesiac, sice len 37,5, každý deň... do toho tlaky na hrudi.. aj keď ležím, zrazu mi začne silno biť srdce, tak silno...(nie rýchlo)... začala ma počúvať fonendoskopom... zrazu povedala, že mi musí rýchlo zmerať tlak... mala som samozrejme vysoký- na mňa vysoký... spodný srdcový 95, to som nikdy nemala... takže mi zobrala krv... výsledky z krvi boli krásne, neukázali žiadny problém... takže som vlastne zdravá a ďalej sa to nerieši..

[zruseny22]

Maoam, tak to je super. Škoda, že tu na Slovensku je to inak.
Inak: ja, keď som mala o 10kg menej ako mám teraz- mala som všetky výsledky ukážkové- krv aj moč.

xx_yy

tak nie som ani vychudnuta.. myslim,ze vyzeram normalne .. nikto mi nehovori,ze som VELMI CHUDA ! .. snazim sa udrzat tak v normale ... ( ked som nemala b. a jedla som vsetko tak som mala max. 49-50kg ) teraz mam 48 .. mam aj brusko trochu.. stehna.. nemyslim,ze zvonka to na postave na mne vidno ..

Maoam

Cry, moze byt, tu sa tomu rozumie viac ludi, lekari si vela vsimaju, mnohi maju aj specializaciu v psychosomatike, okrem svojho povodneho odboru atd.