Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
v piatok budú parené buchtýýý. kto pojde so mnou na obed? ak budem stíhat. :) www.obedovat.sk
a odkedy sa zmena stravovania ma prejavit hned na druhy den na váhe? cry, ty nie si predsa taka hlupa, aby si takemu niecomu verila. Chces zázraky na pockanie? skus lusknút prstami. stalo sa niečo? nič. haloooo, spamataj sa trochu! si precitaj co si napisala. histerický záchvat? vcera si sa vázila, jedla si trochu, dnes si sa vazila znovu. Aj ja som vcera jedla, aj dnes budem a vahu mam stale rovnaku. raz kilo hore, raz kilo dole. nu. a vcul čo?
a budes mat z toho lepsi pocit ked si das to prehanadlo? prestan byt sebec konecne a zacni na sebe fakt makat. netvrdim, ze nemakas. (ja viem, nemam ti do toho co kecat, sak sama som velke prd...)
ale riešiš nepodstatne číslo, ktoré ti je v zivote na nič!!! Zaujima len teba a zivot s nim krajsi nebude. rieš si život, depky, školu, prácu... NERIEŠ VÁHU!!!!!!!!!! Ved si uzila prehandla v sobotu, tak je jasne, ze mas zavodnene telo.
A môžem si dnes zasa šlahnúť preháňadlo.
Najradšej by som sa zabila a skapala.... aj tak je to to jediné, po čom túžim.
Ahojte.... ja len, že serem na tú Dukan. diétu, veď som mala viac kg ako včera!!! Super.... takže dnes budem mať z tej váhy zasa "príjemný" deň.
ahojte...
xx_yy to si zubár ani nemusí všimnúť,ale ked som bola na endokrinologii tak mi tam dal prednášku o tom aká som nezdravo chudá,a ked som povedala že som držala dietu tak ho tam skoro vystrelo...a tie slinné žlazy,ešte stále ich mám velké,ani neviem kedy sa to upraví...nemaj zo zubára obavy...
klimta ano sme rozne ale to správanie v PPP je u nás ako cez kopirák....
ja so rada že som bola dnes na velkú normálne a sa mi ulavilo,asi zaberajú tie jablká...
ranajky dnes activia 0=+dobrá vláknina+mandarínka+2 hobits
desiata 2 jablká
obed zelenina,obložený viaczrnný chlebík,jablko+koláčik
desiata jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+tuniak a tvaroh
tak sa držte..ahojte...
klimta nemáš tej stravy za den nejako málo,ty neješ ani pečivo?
čaute..
mrska-škoda,že sa čas nedá vrátiť....nevadí..na nápravu nie je neskoro ;)
zaujímavé,aké sme rôzne a rovnaké zároveň..ani ja sa veľmi nemusím :D..snažím sa však brať samú seba takú,aká som..
jedlo si myslím fajn..včera:
R-jogurt,tvaroh,otruby..neskôr banán a sušené hrušky
D- mrkvovo-celerovo-cvikľovo-jablčná šťava
O-šalát z čínskej kapusty,paradajok,hrášku,papriky,bielej reďkovky,uhorky
Ol-mandle
V-banán,hurmikaka,jablká
včera som si urobila volnejší deň..dnes presedím hodiny nad anatómiou..pomóóóc :D
xx_yy: keby si to zubár všimol a začal to riešiť,urobil by ti veľkú službu..
je to však dosť nepravdepodobné..
mrska - nemam teplotu .. :-) ja sa bojim len toho,ze TO na mne zubar zbada ..
ja ani neviem kde vidi clovek,ze ma zvacsene slinne zlazy ... a kolko asi trva kym sa daju "doporiadku " .. tak na oko ? .. take otazky tu davam..ale mam strach :-/
Ahojte..
Maoam a klimta dakujem za povzbudenie...niekedy sa cítim akoby som mala 250 rokov :)
tá psychika je u mna dost posahaná a nemám sa moc rada...tolko vecí by som chcela zmenit...ako som písala hlavne to obdobie pred dietou...ale už nic nenaplačem...som tu tak musím bojovať....
dnes je to z jedlom celkom ok...dufam že to tak dlho ostane...
a ty klimta sa máš ako?
cry musíš sa sama rozhodnúť s tou dietou ale je to velmi ťažká dieta...strašne oslabneš...
tak pekný deň...ahojte