Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Strašne ma nahnevala váha:( Teraz som sa vážila.... sice nie na lačno... ale.... do kelu:(
Mrska moja, na mail ti napíšem určite.
Keď ja si myslím, že by mi tá Dukan. diéta mohla fakt pomôcť. Začala by som sa pravidelne stravovať... a čo som si čítala aj rôzne recepty, mne to príde chutné.. nie také, že by som "držala diétu"... Včera večer som si napísala zoznam, čo treba kúpiť..
A keďže som nebola cez víkend vonku, tak som si dala na raňajky nízkotuč. tvaroh, ten sme doma mali.
Držte sa, babky!
mrska- aká troska..aké kašlať na mňa..to hádam nemyslíš vážne!
možno máš teraz zlé obdobie,ale snažíš sa..mysli na to,že raz to prejde a bude všetko opäť v poriadku
si výnimočný človek uvedom si to!
Mrska: ty uz 'mas vek?' preboha, mas len 37 rokov, si mlada zena, najlepsi vek! kebyze mas 57, nepoviem, ze ti je vela veci uz jedno, ale 37 rocna kocka? s dvoma detmi, mladym muzom? Ma nestvi!
Ak ta to potesi, poznam zenu, ktora v 50tke zacinala uplne odznova, rozvod, novy maly bytik, deti jej dospeli prave teraz, zacala totalne od nuly, aj zdravie mala posahane. Da sa to, vsetko sa da, ked sa chce a ty este mas aspon nieco a 37 nie je ziadny vek. Si mlada zena. Sorry, ale nastvalo ma to.
ahojte
cry prosím nedrž dukanovu,ja som z nej dostala PPP,a to ti hovorím úprimne,ja som to už pred všetkými olutovala,pred tým som bola šťastná žena s 60 kg,teraz som troska,ovládaná jedlom,a obličky si možeš pekne popsut,a ak už máš s nimi problémy,prosím nerob to....napíš mi na ten e-mail....
xx_yy ak máš aj teplotu tak šup k lekárovi....a k tým uzlinám,ak si pamätáš tak som to tu riešila aj ja, ale mala som zväčšené slinné žľazy,a vraj to je z vracania a to tak často nevraciam....
aj ja chodím na endokrinologiu,v piatok som tam bola na krv aby mi presne stanovili diagnozu....
štítna žľaza vraj ovplyvnuje celý metabolizmus,a my sme si ho baby pekne rozhádzali a to mi asi dáte za pravdu,to telo sa musí niekde prejaviť,a ak si porušíme metabolizmus tak sodoma....
mylne sa asi domnievame ža tá naša cudosť a to trápenie tela sa nikde neprejaví...už to začína u každej z nás vyčnievať...ale vy ste tu mladé baby....nedajte sa...ja už mám vek kašlať na mna ale vy máte pred sebou,život,rodinu,prácu,detičky...
baby držím palce...
ahojky...
ahojte...
cry môj e-mail je mrska92@azet.sk...napíš aj kto chce nech napíše...ale k tej dukanovej diete-STOP-ja som z nej dostala PPP,a to ti hovorím uprimne,dovtedy som bola ok povie ti to každý kto ma pozná,a naozaj obličky si popsuješ,prosím nerob to,radšej večer jedz iba zeleninu,cvič...len toto nie hrozne to posobí na psychiku....ja som to tolko krát olutovala,aj pred rodinou som to olutovala ja som bola dovtedy štastná a toto som dohnojila...
xx_yy ty by si mala ist na vyšetrenie ak máš aj teplotu....a k tým uzlinám,ak si pamätáš tak ja mám zväčšené slinné žlazy a vraj je to z vracania a to tak často nevraciam, aj ja som začala chodiť na endokrinologiu...a mám taký pocit že ak štítna žlaza ovplyvnuje metabolizmus,tak mi sme si ho pekne rozhádzali-čo vy na to baby?ja som tam bola v piatok na krv aby mi presne stanovili čo tam je,výsledky budem mať v štvrtok tak uvidím,ale na 80% je to z PPP...
klimta tak ja som dnes bola na velkej a celkom v pohode...tak možno tie jablká zaberajú...dakujem budem sa snažiť ich jesť viac.....
no dnes som začala jogurtom+pohánka+2 hobits
desiata jablká 2
obed zelenina,kur.prsia s dus.zeleninou+jablko
koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a egg cheese a možno tvaroh
cry napíš....
majte sa pekne aj ked je pondelok...blééé neznášam pondelky...
ahojky...
Maoam, ja už problém s obličkami nemám.
Cry, nic ma do toho nie je, ale pri problemoch s oblickami Dukanova dieta moze skoncit vaznymi nefrologickymi problemami az zlyhanim.
Rozhodla som sa pre Dukanovu diétu:) Práve si robím výpisky... a napíšem zoznam čo zajtra nakúpim... na jednej strane budem "držať diétu", na druhej strane sa naučím aspoň pravidelne jesť..
palec hore