Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

Som v riti. Bola som sa postaviť po 2 týždňoch, možno aj viac na váhu. Viem, asi hlúposť vážiť sa po raňajkách, káve, keď mi prekáža aj 100 g odchýlka... Mám chuť sa na celú liečbu vykašlať... viem, že si dám dnes na obed preháňadlo.... a neverím tomu, že tá váha je kvôli tomu taká, že mám dostať už menzes, už mal teda prísť... Nenávidím sa.

Baby, idem odtiaľto preč. Nechcem vás stiahnuť do tej sračky, do ktorej som sa rozhodla ísť... držte sa.

[zruseny22]

Wyx, nezmrzni nam vonku!!! Ja som uz tiez hore. U nas je strasny vietor, az nam balkon "lieta".
Pozdravuj dnes Danka:) Dobre?:)

[zruseny22]

Mrska, ja sa k tomu tvojmu vazeniu uz nevyjadrujem, nema to cenu, je to ako hadzanie hrachu na stenu, prepac.
Ja som zozrala rano jogurt, uz len cakam, kedy si slahnem prehanadlo, ale snazim sa to kazdy den oddalovat..
Ja by som napr.rada nieco upiekla, ta atmosfera vianocna, lenze mama si zakusky a pod. objednala, tak piect nebudem, zbytocne by toho bolo vela a sme len tri v byte..a lakalo by to cloveka potom len jest a jest a jest.

Mrska, ja mam pocit, ze ty si v tej chorobe tak hovies.. dufam, ze pride den a tiez ta ta PPP zacne srat, hnevat, prekazat ti... no ale to musis prist aj do takeho stadia. Lebo ty teraz- prepac, ale ty vobec nic pre to uzdravenie nerobis. Stale to obsedantne vazenie, stale si davas tie svoje bielkovinove dni, a ked citam tvoje jedalnicky (priznavam, ze ich uz necitam, lebo nic nove, stale jes to iste, kazdy den, podla mna to sem ani pisat nemusis), stale mam pocit, ze si Drzis tu Dukan.dietu. Ked som ju minule citala na nete, akoby som citala tvoje kazdodenne jedalnicky.
Mrska, nechcem byt na teba zla, ale su v tvojom zivote teraz aj chvile, kedy neriesis ten to jedlo a vahu a to, aby bol muz spokojny s tvojim vztahom k jedlu...

Zena, dievcata s PPP sa zacnu ale skutocne vacsinou liecit az vtedy, ked spadnu na uplne dno.. ty tam zatial nie si... nezelam ti to, ale .. uz by si sa mohla trochu posunut vpred.. maly pokrok by bol aspon ten, keby si to vazenie zacala obden..a potom dni nevazenia predlzovala...
Ale ako sa hovori, ze je tvoj zivot... ake si to urobis, take tobudes mat. Ak ti PPP vyhovuje, co uz... len mi to je luto.. mas 39 rokov a namiesto toho, abt si robila veci, ktore "patria k tvojmu veku" riesis uplne nepodstatne veci...

Majte sa.

wyx

cry, prehanadlo ne-éééé!!! a co nemozes spavat?
mrska, v takej zime umyvas okna? :) uvedom si, ze to kazdoranne važenie sa ti brutalne ovplyvnuje tvoju dennu naladu. rano mas o deko viac. povies si, ze tym padom mas pokazeny den. a ten den pokazeny mas. za posledne dni si mala kolko takych dni kvoli vazeniu? stoji to za to?
pekny den, idem do tej zimy.

mrska

ahojte...
cry preháňadlo nie....
tak krásne napreduješ si mi príkladom že aj ked si si neverila tak to ide...a tá skúška gratulujem moc...si šikovná...
a najviac sa mi páči ked píšete že máte naliate prsia a ja si pomyslím ako mi deti hovoria že ja mám prsia ako ich tatino...:)))ved ja tam mám dve kožky ked som schudla...keby neboli tie podprsenky s vypchávkami tak si tam dám asi ponožky.
dnes bola váha tak akurát,takže možno bude ok víkend ak sa nič nestane,manžel je ešte v práci a ani nevie kedy príde...
cry rada by som sa nevážila ale nemôžem odolať,vždy si poviem dnes nie...no a nič...
dnes som mala na raňajky acidko+ovs.vločky a na obed si pripravujem ako každú sobotu pstruhy a zel.šalát..
a dnes som už umyla okná,lebo tam chcem nastriekať cez šablony takú bielu výzdobu...teším sa na to budeme to robiť s deťmi...
a hrozne u nás fúka vietor,začala ma aj bolieť hlava a chrbát,mení sa počasie...
tak sa majte krásne...

[zruseny22]

Tak som si dala veceru a aj 0,5mg Neurolu:( Lenze mam pocit, ze ta tbl. vobec nepomohla, neviem ci si dat este jednu:(