Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Este mi nezabera to hlupe prehanadlo a dala som si aj veceru..
Cry, vsak to je super :-).
Maoam, preháňadlo som nemala cez 2 týždne!!! Neviem kedy naposledy som toľko vydržala..
Cry, neries to. Telo je komplexny mechanizmus. Zadrziavanie vody suvisi s viacerymi vecami a proste - neries. Skus prijimat viac mineralov a jest zeleninu, zemiaky v supke atd., vsetko co prirodzene odvodnuje.
Neviem ako si na tom s laxativami, ale je jasne, ze laxativa po zaucinkovani vedu k opätovnemu zadrzaniu vody v organizme, cim menej ich budes uzivat, tym lepsie.
Navyse mozes mat hormonalne vykyvy, ktore takisto vedu k väcsiemu zadrziavaniu vody, tieto posuny byvaju velmi caste. Casto vtedy, ked sa cyklus predlzi, teda ked MS meska...
Ale na druhej strane nerozumiem tomu ako môžem mať o 1,5kg viac, keď jem napr. aj menej ako v nemockách, keď som sa liečila a tam som nikdy nepribrala z toho množstva jedla, skôr naopak.. a teraz som mala aj dosť pohybu... cítim strašnú nespravodlivosť..
Maoam, ďakujem, za všetko.
Cry, dnes bude tazke nieco ti dokazat. Teda teraz sa to neda, lebo si v stave, kde ti vypol mozog.
Zajtra ti to napisem znova.
Alebo napozajtra.
Apropo +1,5kg, po MS a po Nove zo mna za dva dni odislo 1,5kg vody, len pre tvoju info...
A to som baba bez PPP, taka ako mnohe ine, u zien je uplne bezne zadrziavanie vody pocas cyklu v istych fazach, rovnako velmi citlivo reaguje telo na fazy Mesiaca a iste potraviny.
Vsetko voda, nic viac. Si zdravotacka, vies to.
Tak pekny den a ked budes opät mat jasnejsiu hlavu, co dnes asi nebude, tak napis.