Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Maoam, mám o 1,5kg viac! A ver, že mi vadí aj 100g rozlíšenie, nie ešte 1,5kg! Ja viem, mám dostať menzes, už som ho mala dostať, ale nemôžem sa vyhovárať na to! Je to tým, že jem!
Maoam, a ďalšia dignóza sú depresie so somatickými príznakmi. A už je to "všetko".
S wxy sa stretnúť nemôžem, nakoľko je 2 a pol hodina odo mňa, ale ja sa už nejako zamestnám.
A od pondelka začnem chodiť do fittka, kúpim si pernamentku. Keď nemôžem "naskakovať" kvôli úlomku na chrbtici, tak budem chodiť aspoň na spinning, alebo niečo podobné. Keďže aj moju oblúbenú zumbu mám zakázanú.
Cry a nevaz sa pred MS a v case splnu a novu mesiaca...to je uplne kontraproduktivne a pozri ake to ma nasledky. dodrbalo ti to cely den a zasa chces hladovat.
V tychto dnoch je kvoli vode vaha aj o 2kg vyssia. Nezabudaj na to.
Cry, dievcat ako ty, je velmi vela. Nik ta tu nepozna.
Ta porucha osobnosti ti velmi stazuje liecbu :-/. Skus,ak sa da, v stavoch ako napr. dnes si dokola opakovat, ze je to len prechodny stav, moment a on opät prejde. Skus sa pocas toho niecim zamestnant, chod von, hocico, alebo sa stretni s Wyx, rob nieco, co ti odlaka mysel od destruktivnych myslienok, lebo od nich nie je daleko k cinom, ked mas stavy velkej impulzivnosti a nestability :-/.
Teda Bordeline...
A serem na preháňadlo, nebudem si žiadne dávať, proste si dnes nemám už nič na jedlo.
Ešte nosím topánky veľkosti 39, mám hnedozelené oči a myslím, že už je tu komplet môj profil v tejto téme.
Maoam, áno, mám pri PPP diagnostikovanú aj Bipolárnu poruchu osobnosti- čo je emočne nestabilná osobnosť, hraničný typ- charakterizovaný navyše poruchami sebaobrazu, cieľov a osobných preferencií, intenzívnymi a nestabilnými medziľudskými vzťahmi a tendenciou na sebadeštruktívne správanie vrátane samovražedných gest a pokusov.
Co viac dodať.
Cry, a prosim, skus prestat s tymi vykrikmi, idem odtialto prec, zbohom, majte sa a pod. Sama vies, ze sa vzdy vratis, ze potrebujes konverzaciu a spolocnosti inych ludi.
Chapem,ze to robis v stavoch svojich amokov, ale...
skus sa naucit zvladat svoju velku impulzivnost. Pocuj, nie si nahodou manicko-depresivna? (BAP) alebo hraniciarka?
Cry, presne tak. Len ty stale opakovane prepadas do hroznej sebanenavisti :-// a potom sa mihom sekundy meni tvoje spravanie aj postoj na strasne destruktivny :-/.
Zavolaj jej v pondelok. Je to dolezite. Musi o tom vediet.