Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Winki, ano, som zakomplexovana chudera..
Dadula, ved ok. Len teda ja nepoznam nikoho, kto by sa z PPP skutocne aj "dostal". Doslova vyliecil a zil plnohodnotny zivot.
hej, to je fakt. mam to odskusane sama na sebe :)
Doremi- byt stihla, aspon na chvilu.. vychutnat si to..a potom skapat.
Je kopa bab, ktore sa z PPP dostali pomocou surovej stravy, vegetarianstva a veganstva...
cry, sama si to povedala, nemam nic v zivote, tak nech som aspon stihla. to len tym chces naplnit svoj zivot?iba toto ti staci a budes stastna? pochybujem. a preco to chces spravit? lebo tvoj zivot vnimas natolko prazdny, ze stihlost by bola tou najpohodlnejsou zo zmien, ktore potrebujes so sebou spravit.
postava nie je vsetko. ani vyzor. mozes vyzerat ako modelka, ale ked budes vecne cucat zatvorena doma a riesit kto co povedal,ako to myslel a aka si neschopna, bude ti to na staru belu. ak chces teda zmenu, tak ju sprav, ale kompletnu.teda ak chudnes, nepristupuj k tomu ako k trestu, to je najhorsi sposob ako zacat
Je moja vec, kam budem pisat.. doteraz som sa snazila liecit, preto som sem pisala.. a ty tu tiez pises.. a pokial viem, tak baby s PPP maju jest pri liecbe vsetko, nedrzat ziadne nezmyselne diety a pod. A ty tu radis surovu stravu, tiez sa zaujimas o vegetarianstvo- ci veganstvo...