Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ano, tieto komentare zneju lepsie ako poznamky, ze "clovek dobre vyzera", alebo poznamky typu "ako clovek pribral" a pod. Nechapem, preco su ludia taki trapni a maju stale tendenciu poukazovat na vyzor..
A co by dala stihlost mne? Aspon nieco by som mala, ked uz nic ine nemam..
Winki, nechcem byt tucna.. a teraz by som chcela vyhladovat- lebo sa chcem potrestat, potom aj preto, lebo v urcitej vahe by som bola aspon na chvilu stastna..a v konecnom dosledku by som potom chcela zomriet.. uputat pozornost na seba nechcem.. nestojim o to a doslova to neznasam, ked sa ini "staraju" do druhych..
Winki, uzivala som prehanadla aj kazdy den, teraz si ich aj 2-3 tyz.nedavam... mne je uz jedno co so mnou bude, ale smrt by bola mojim vykupenim.
mrska, to je super, že máš nejaký zmysel života. Že máš deti, ktoré ťa vedia podržať.
Ja som celkom nahnevaná.. a vlastne nie som ani spokojná s novou psychiatričkou- lebo ona chce riešiť len PPP, ale nie depresie (takto mi to aj povedala), nechce, aby som užívala lieky, ktoré doteraz užívam a pod. Mám v tom všetkom bordel.. vysadiť lieky, nevysadiť lieky... ale na druhej strane by mi nikto lieky nedával len tak.. pre nič za nič... ja už vážne neviem...
Na ďalšej strane ma serie, že každý hovorí niečo iné- myslím lekárov... každý lekár je iný.... jeden hovorí, že sa dá z PPP vyliečiť, ďalší hovorí, že je to choroba už na celý život... na internete sa tiež veľa hovorí- rozdielnych vecí.... ak by som mala takto trpieť ďalšie roky, tak to chcem radšej zdochnúť hneď teraz.
Včera večer som sa najedla, kašlala som už na to... dnes som si dala aj raňajky... a tiež som si bola kúpiť preháňadlo.... nečakám, že ma za to pochválite... vlastne nechcem ani komentovanie, viem, že je to somarina... čo už...