Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tie nase vyplaty ...

lost

Maoam

tak ak je na co sa stazovat :P

v rakusku nemam na co sta stazovat, maju fajn cesty (kvalitne a logicke), nevidim tam na kazdom rohu policajta ktory mi svieti LASEROM DO OCI !!!
dobre obchody, atd, to uz poznas co idem napisat, nie? :)))

u nas, vsetko naopak :)

mam na vyber z dvoch nasledujucich moznosti:
1. nadavat, nadavat a este raz nadavat (dufajuc ze nieco dosiahnem)
2. opustit krajinu a ked sa o 20 rokov vratim, fotit si Bratislavský Hrad - Mešitu alebo nejaku cigansku krcmu (lebo ak odidu ludia co nadavaju, nic ine z toho nezostane)
3. byt ticho a nechat sa zjest (zozrat) systemom

Maoam

???? - zrejme myslis tmavsich neprisposobivych spoluobcanov, tak to uplne chapem, ez vam to lezie krkom, tu je zasa vela pristahovalcov, ktori v zivote nepohnu prstom a cicaju socialne davky cele pokolenia, takze to uplne chapem

Lulu2011

Maoam - tak snazim sa dat dokopy, aby som mohla aj ja tu pracovat a ked sa budem citit zdravotne lepsie, tak aj sebavedomie bude lepsie a odideme aj inam a mozno motyka vystreli a ja budem mat pracu, co ma bude uspokojvat aj tu, zase luxus nepotrebujem, ale nejaky pekny standart, nie prezivanie ano

????

ano, Slovaci su vseobecne uhundrany narod, ale...o co viac by tu bolo penazi, kedby nebolo treba zivit istych 10% obyvatelstva? Ako si, Maoam, pisala v inej teme-v SR je vela invalidov. Skus hadat, odkial sa beru? Keby sa skrtla tato polozka, Slovaci by boli bohatsi a menej by sa stazovali podla mna. Lebo pozerat sa na to, ze niekto dostane tie iste peniaze ako ja, pricom ja makam a ten druhy nie, lebo....(dopln si), to je strasne demotivujuce. Ludia sa stazuju preto, lebo su dlhodobo frustrovani.

Lulu2011

s muzom sme to prepocitavali, najom a hypoteka je skoro to co hypoteka + najom ktorý by sme platili inym, takze radsej platit na svoje a ten byt raz ostane synovi, ako vyhadzovat peniaze vyslovene do vzduchu

Lulu2011

Ovecka - :D ale tak ja chcem aj mat na jedlo, na dovolenky nechodime, lebo nie je za co, kazdy mesiac som v minuse na ucte a stale dufam, ze sa nejaky spotrebic nepokazi, lebo budeme v prdeli, ako nam odislo svetlo v spalni pred rokom - rozvody a proste sme v tme, zvykli sme si, co uz, proste zit a nie prezivat, mat aspon na nejaky ten zaklad, bez trasu v riti, ak chapes

Maoam

pritom mnohi maju viac, ako ini na zapade, ale aj tak si vzdy pripadaju ako najväcsi chudaci, proste divna mentalita

0vecka

2 Lulu2011 ale toto je luxus.... vecsinou v historii museli ludia byvat s cudzimi...a rozumiem tomu ze to nechces... ale vies byvat sama a este nadavat ze mas maly plat... to je ako milionar co nadava ze ma len jeden kadilak a xcel by 2...