Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tie nase vyplaty ...

0vecka

2 ???? co som nieco zachytil tak si take budes moct mozno v buducnosti dat do ruky a budes to mat namiesto obcanaku a plateobnej karty elektricenky atd atd... mne to pride prakticke... ale zase ak tam drbnu nieco ako GPS tak to uz zacne byt kriticke :)

Maoam

0vecka, ako poznam Nemcov ja za tych 12r., neznasaju, ked sa niekto opakovane stazuje :D. Povedia ti: ries alebo chod inam.
Ale vecne len frflat a nic nerobit ich vytaca do nepricetnosti a ja ich uplne chapem.

0vecka

2 lost jj ale ja ti dam iny priklad... dostanem pracu ktoru traja predomnou odmietli lebo je to chujovina pre sekretarku a nie pre niekoho kto sa v niecom vyzna .... a tak to robim a len si povzdychnem ze skurvena robota.... no a sa mi stalo ze sa nejaky nemci do mna zacali obuvat ze nech sa nestazujem :-D ... no a ftedy som sa prestal stazovat a dal vypoved :-D ..

lost

0vecka

no ale nenadavanie je tiez extrem a znacne zle.. teda nie nezmyselne nadavanie, ale ak si pomyslim na nejaky narod, co prikyvuje na vsetko (napr euroval, rozne mikrocipy v ludoch) tak mi pride zle..

teda mam na mysli taku tu zdravu kritiku, napr ak by teraz niekto povedal, ze zrusime sukromie/soobnu slobodu vramci bezpencosti a kazdy by povedal "aaano aaaaaaa aaa aaano" tak by ma jeblo :)

0vecka

2 lost praveze nie a ako slovaka ma to dost sere :-D ... preto som rad ze som an novom fleku so slovakmi a cechmi ... ti si zanadavaju a citim sa tam ako doma :) ...

2 MAoam ty nechapes ze lost je teoretik... vie o vztahoch vsetko ale je panic atd atd .... :) chapes co myslim?

Maoam

??????? - praca s l udmi je tazka uplne vsade na svete, su to tie najnevdacnejsie povolania, najmä tie pomahacie (socialne, zdravotnictvo, sluzby) tieto povolania maju najvyssie riziko burn-out a su vseobecne slabo platene