Tie nase vyplaty ...

Lulu2011

Maoam - dakujem za vysvetlenie, vlastne to funguje aj u nas u studentov, tí si tak beru byty, ked nechcu byt na internate

0vecka

2 Lulu2011 ale ja som daval 1 izb. byt za priklad cloveku ktory sa rozhodne sam ... samozrewjme ak ste dvaja je ot o niecom inom.... inak to ze tvoja kamaratka za tolko prenajimala byt neznamena ze neexistuje lacnejsi... akoze je pravda ze ak chces vyssi standard tak je to drahsie... ak ti stacia horsie steny, nabytok z druhej ruky atd tak to zmaknes lacnejsie...

WG- Wohngemeinschaft to znamena ze 2 alebo viaceri ludia byvaju v jednemom byte...

Maoam

WG = Wohngemeinschaft

to iste, co 'sharing', ked spolu byvaju viaceri ludia v jednom byte, kazdy tam ma svoju izbu, ale maju spolocnu kupelnu, kuchynu a delia si vydavky

Maoam

to je o tom, ze nikto nemoze mat vsetko, ti co su za hranicami, vidia rodinu raz do roka alebo este menej, ti co su na SVK, maju mozno nizsi prijem, ale su s rodinou a maju jej oporu, pomoc, atd.

vsetko ma za a proti

????

Treba si uvedomit aj ine veci. Co ked ma rodina ale deti a doma im s opaterou pomahaju rodicia-zadarmo? V BA za opateru vysolia nehorazne prachy, pricom ich zveria cudzim ludom a je to samy stres, nahananie sa. To sa potom 100eckovy benefit javi totalne demotivujuco. Pretoze v konecnom dosledku budu v minuse oproti situacii doma.

Lulu2011

Ovecka - ale vidis robis v DE a nie na SLovensku, ja vravim, ze do zahranicia ak clovek ma statsie a najde si pracu sa URCITE oplati...aj do Prahy

Lulu2011

Ovecka - ale ja nehovorim o slobodnych mamickach, ale o kompletnej rodine muz, zena, dieta, takze do jednoizbaku vstekych plus este niekoho to nemyslis vazne :)

ja som tu dala realne sumy terajsie, nie pred 2 rokmi, ale teraz, nedavno som davala kamoskin byt 1 izbovy na inzerat ako ho ponukala, takze cenu somsi zapamatala, v BA

Maoam

0vecka, ja to poznam, vidim tiez a viem, ako to fici, vsak ked im je tam dobre, nech si tam ostanu. A nech frflu, ake maju nizke platy a ako sa maju hrozne, ale nic neurobia pre zmenu.