0vecka
no je to nebezpecne, ale prakticke :P
napr platobna karta, je sice prakticka, no nebezpecna, ja nechcem aby niekto vedel, kde sa pohybujem a co kupujem, to je moje sakra sukromie :)
moze mi to byt jedno, ak sa jedna o to kolko kondomov kde kupujem, ale neni mi to jedno, ak by som mal zaplatit nieco menej bezne a viac osobnejsie..
da sa to extremne zneuzit, napriklad ako reklama, maly priklad, ale iste to poznas: pohladas si na google informacie o notebooku DELL, lebo je kvalitny.. o 2 dni neskor ti ZHODOU OKOLNOSTI pride spam email so super ponukou na DELL notebook..
nahoda?
nie.. blackhat marketing..
tj, ak by som mal cip, vyrobca cipu, ci politik by mal vsetko naservirovane o mne na striebornom podnose..
len tak mimochodom, v minulosti mali zidia tusim zltu pasku na lavej ruke? ;)
cize ak by som mal mat cip, rasej odidem do afriky..
dodnes platim 99% hotovostou, nemienim prispievat 2-3% banke za kazdy moj spending, naco? a nechcem aby banka vedela, co a v akom objeme kupujem.. preto anonymna hotovost.. a aj ked ju zrusia, prejdem na bartovy system paltenia.. a ludia mne podobni tiez..
si vezmi, ze budes mat cip a Fico ti povie "hmm, mas cip, si bohaty, zoberieme ti polovicu majetku pre blaho moje a mojich mecenasov"
neni to bezpecne, rozhodne nie :)