Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tie nase vyplaty ...

Deria

najhorsie na tom je, ze ked chces na sk slusne byvat, musis si ten byt kupit! v nemecku sa mladi osamostatnuju bezne v 18-ke alebo ked mu byt nevyhovuje, prestahuje sa o rok alebo neskor znova. volnych bytov je habadej. urobi sa riadna zmluva a byvas, niekedy aj cely zivot v tom istom byte, ak si spokojny, je proste ako tvoj. uz sa ma pytali moji znami: a to ako? ty nemas svoj vlastny byt? mna osobne by nikdy nenapadlo kupit si tu byt. jedine ak by som nevedela, co s peniazmi ale take nieco mi nehrozi. inak nemam dovod ho kupovat, pretoze si zijem v pohode, v super prostredi (ktore som si sama vybrala) a investovat sa da aj do inych veci. pre take byty sa na slovensku ludia musia zadlzovat niekedy aj na cely zivot. a kde je este nabytok a ine zakladne veci, prip. auto? aj tak je umenim to vsetko zvladnut....ako sa to da? ale ked pridem do bratislavy, nestacim sa cudovat.... ziju tam len dobre situovani? lebo ludia kupuju v supermarketoch vodne vnoci jak divi, robia vylety, maju auta, (vzdy mam problem zaparkovat), vsetko preplnene...bratislava je tazky zapad. clovek by povedal, no co im chyba, ved maju vsetko!

????

lost, trpis istym deficitom, ktorym trpia paranoici-myslis si o sebe, ze si dolezity...navyse nikde nevidim, ze si si "otvoril usta" :-D
Myslis to tvoje prirovnanie vlady k homosexualom? Ver tomu, ze to je Ficovi totalne u r i t i, co si ty o jeho vlade myslis...

lost

0vecka

plus, nestreba GPS, dnes ta sleduju uz cez pneumatiky - je tam rfid cip a staci na cesty namontovat citacky a niekto vie, kde sa pohybujes..

zase, tato info nie je absolutne nic hodna, pokial si clovek z toho neposkalda puzzle..

tieto info nie su hodnotne, pokial si tichy a poddajny otrok, ale akonahle si otvrois usta, napr ako ja teraz cez net, lahko na teba nieco nasiju..

viem si to zivo predstavit, ved odjakziva sa "nepohodlny" clovek dal lahko umlcat, lebo na neho nieco nasli, resp vedeli na ktorej ceste si ho maju pockat..

lost

plus hovoria, ze "medical, medical" ze v cipe budu medical info..

no hovno, aka je sanca, ze budem take medical info potrebovat?

ked sa vysypem z dialnice a nebudem mat obcanku vo vacku? :)

no a co tak radsej skapem, ako keby som mal byt medical nacipovany dobytok..

ani psa nemam nacipovaneho a najdem sposob ako ho nacipovat nedam, to je chore.. mam pravo na slobodu tak isto ako aj moj pes ma pravo na slobodu a ziacny cip nebude.. len cez moju mrtvolu a to budem uz bezcenny potom :D

proste dnes sa tomu hovori paranoja, za 20 rokov sa tomu bude hovorit to, comu sa dnes hovori na to, comu sa pred 20 rokmi hovorilo paranoja - mat otvorene oci..

ale ZAS a ZASE offtopic :D

Maoam, nj chapem :) cize ak by som tam neustale nadaval na tesco, tak by som bol za blazna co? :D

lost

0vecka

no je to nebezpecne, ale prakticke :P

napr platobna karta, je sice prakticka, no nebezpecna, ja nechcem aby niekto vedel, kde sa pohybujem a co kupujem, to je moje sakra sukromie :)

moze mi to byt jedno, ak sa jedna o to kolko kondomov kde kupujem, ale neni mi to jedno, ak by som mal zaplatit nieco menej bezne a viac osobnejsie..

da sa to extremne zneuzit, napriklad ako reklama, maly priklad, ale iste to poznas: pohladas si na google informacie o notebooku DELL, lebo je kvalitny.. o 2 dni neskor ti ZHODOU OKOLNOSTI pride spam email so super ponukou na DELL notebook..
nahoda?
nie.. blackhat marketing..

tj, ak by som mal cip, vyrobca cipu, ci politik by mal vsetko naservirovane o mne na striebornom podnose..

len tak mimochodom, v minulosti mali zidia tusim zltu pasku na lavej ruke? ;)

cize ak by som mal mat cip, rasej odidem do afriky..

dodnes platim 99% hotovostou, nemienim prispievat 2-3% banke za kazdy moj spending, naco? a nechcem aby banka vedela, co a v akom objeme kupujem.. preto anonymna hotovost.. a aj ked ju zrusia, prejdem na bartovy system paltenia.. a ludia mne podobni tiez..

si vezmi, ze budes mat cip a Fico ti povie "hmm, mas cip, si bohaty, zoberieme ti polovicu majetku pre blaho moje a mojich mecenasov"

neni to bezpecne, rozhodne nie :)

0vecka

2 Maoam jj ale ja som tu pracu dostal lebo som ako jediny neprotestoval predomnou povedal jeden ze da vypoved ak mu to daju ja som to teda zobral a akonahle ma zacali buzerovat tak som odisiel... inak hned na to mi slubili hned nieco ine a nevim co...