Maoam, nj ale bez auta v BA je to nanic, tu nefunguje MHD :)
ak by tu bola perfektna MHD plus metro (ano zislo by sa) tak by nikto v BA auto nepotreboval, okrem ludi ako murar a robotnik co auto proste potrebuje na prepravu materialu, ale napr nejaky kancelarsky pracovnik by sa vosiel do metra..
ja som mal v BA 2 byty v prenajme (ci ako sa tomu hovori), jeden v petrzalke a ten mal 20m2 a bol za 300eur sa mi zda a druhy v novom meste a mal 30m2 a bol za 340eur sa mi zda.. to bolo pred menej ako 3 roky dozadu sa mi zda..
inac tieto WG a sharingy, velmi casto o tom pocujem aj z UK (Anglicka), jeden kamos tak zije s inym clovekom (on cca 27r, jeho spolubyvajuci netusim) a to nie je clovek, co by si zrobna nemohol kupit byt za hotovost, cize tam je uplne ina mentalita (on svoje prachy radsej investuje ako drzi vo vlastnom byte, to sa k assetom nepocita a dost to brzdi cloveka, hlavne ak do toho drbne (inak to povedat nemozem) 100 az 200 000 eur a potom sa mu susedna bytovka zosype.. uplne sialene..
tu ide o to, ze ak mam rocne naklady povedzme 400*12 tj 4800eur, tak uspora 2400eur za to, ze zdielam byt s niekym nie je az tak odveci..
ale jasne ze ak je rodina 3-4clenna, tak si neviem predstavit, ze by mali u seba nejakeho cudzieho cloveka.. ak nejakeho znameho a byt by bol dostatocne velky (tj. ten neclen rodiny by mal 1 celu izbu pre svoje sukromie) tak by sa to predstavit dalo..
a mal som kolegu z nemecka, co mal okolo 40 a sa mi zda ze tiez zil vo WG, a ten poberal nejak 800eur invalidny dochodok :)) ci nieco take..