Tie nase vyplaty ...

lost

????

ale ak pozbieram vela informacii, tak ich mozme predat :) a potom je pre mna ta info cenna..
a urcite je to cenneaj vtedy, ak chcem sledovat obsah vasho odpadu :)
neber to v zlom, nepozeram americke filmy uz, ale toto je bezna praktika aj serioznych tajnych sluzieb.. vies kolko ludi chytili, co mizerne alebo neskartovali usvedcujuce dokazy?

jasne, teraz mozes oponovat ze nemas co skryvat.. ale ak zistim co vyhadzujes, napr aku znacku napr.... mlieka, zase je to informacia ktoru mozem dalej predat :)

sice takto si nemyslim ze ta predscedcim ale to je uz jedno :P

Lulu2011, hmm, to je zaujimava teoria :)

lost

????

tiez nechapem, ako niekto moze vysolit 50-100eur za handru (tricko mikinu) kde je na 30x30cm ploche co je 900cm2 nejake logo nejakej firmy, ed to oni by mali plati mne nie? :D 900cm2 reklamy.. sialene, nastastie nemam a nikdy som nemal ani jednu taku reklamu na sebe :)
ale ak chces kvalitne oblecenie (tj nie z mileticky, ale nieco co vydrzi pratie castejsie, napr takto v lete minimalne raz za den vymenit tricko) tak treba nieco kvalitnejsie, no a nie vzdy sa da vyhnut logu.. i ked niekedy je male a nenapadne, to je v pohode.. ale aj tak nanic, ked si to ludia vsimnu, maju blbe reci..

Lulu2011

lost - ja osm raz citala jenu mudru myslienku, ze nikdy sa nechval cim mas, lebo vtedy sa prejavi toho krehkost, silna zavist je znicujuca, kebyze vyhram Loto, tak ani neceknem, ziadne statusy vily na FB a podobne :D

????

lost, to je informacia nevztahujuca sa k tebe ako k osobnosti, ide vylucne o mechanicky odhad produkcie odpadu-to skutocne nemozes porovnavat s holokaustom!!!
Ano, tato informacia je bezcenna.

lost

OK, niekto tu dal krasny priklad, ze bohaci su nenapadny, preco asi?
Dam vam dalsi hint:
skuste sa v mexiku prechadzat po ulici so zlatymi retiazkami a luxusnym oblecenim (nie DaG to tam ma kazdy supak)
ale majte vo svojom mobile "Zavolaj na toto cislo ak chces vykupne za moj zivot" prelozene do spanielciny..

informacia ... (oblecenie je sakra dobra informacia)

????

okazale DaG na tricku je tak trapne, ze niekedy premyslam o psychickom zdravi nositela :-DDD A ked za tie vuittonky zacnu rozpadavat v krivo usitych svikoch, to uz je len sranda :-DD

lost

ziadna, vskutku ziadna informacia nie je bezcenna ;)
informacia sama o sebe je cenna ak ju clovek vie pouzit.
ved som uz dal priklad PUZZLE :P
jedna puzzla nema ziadnu informacnu hodnotu, nejaku vyznamnu, no cele poskladanne puzzle uz ma hodne vysoku informaciu..

btw, ok, napoviem ti.
ak by smetiarska firma vedela, kolko smeti vynasas a tak isto vedela, kolko smeti vynasa tvoj sused, a tak isto vedela, kolko mseti vynasa sused tvojho suseda (dalej si domysli), tak myslim, ze ta informacia by sa dala predat za viac, ako bezny clovek zarobi za 1 cely zivot, pretoze o tuto informaciu bojuju firmy odjakziva, kolko rohlikov mam objednat, aby mi ani jeden nezostal, no ale aby som predal co najviac?

stale si myslis, ze je informacia bezcenna ?

Lulu2011

lost - no jedine tak :) lebo vacsinou nadavaju vychodnare :) to ako s tmavsimi obcanmi, niektori z BA sa idu pretrhnut ako im je ich luto, ale Lunik 9 za zadkom v zivote nezazili

Lulu2011

otaznik - a taky fejk si v pohode kupi z 500 eurovej vyplaty

co poznam bohatych ludi, vacsina vyzera ako chudaci, pre nich ligot na satach neznamena nic