Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tie nase vyplaty ...

????

lost, v zivote mi nikto nevolal a nikdy mi nic neponukal :-DDD
A prirovnavat fakt, ze nepouzivas vlozky k tomu, co sa stalo Zidom, je dost scestne. Informacia o tom, kolkokrat tyzdenne vynesies smeti, je naozaj bezcenna.

????

Inak k tym Auparkom atd-tie vymachlene fifleny ovesane fejkami od hlavy po paty (to je asi to luxusne oblecenie:-DDD) a nabuchanych tupov chodiacich denne do solarka a pretrcajucich sa v BMV nemozno predsa povazovat za referencnu vzorku obyvatelstva...

lost

????

nemyslim si o sebe ze som dolezity, ak by som bol, tak by som tu nestracal cas asi ;)

ale nechapes ma, skusim to takto:

aky je cisty zisk vasej domacnosti a kolko vas tam je, kolko toaletnych papierov mesacne nakupujete a kolko krat do tyzdna vynasate zdomacnosti smeti?

atd atd, nechcem flame war, ale ide mi o to, ze existuju informacie a informacie su v DOBE INFORMATIKY asi dost cenne nie ?

vies si ty vobec predstavit, kolko stoja tieto informacie? preco si myslis, ze niekto zakalda firmy telefonistov, ktori vyvolavaju a pytaju sa irelevantne otazky?

preco mi potom volaju a ponukaju strojcek na strihanie, ponozky atd? preco mi nikdy nikto nevolal a neponukol mi zenske vlozky? asi lebo mam INFORMACIU v telefonnom zozname ze "MUZ" ..

informacie su drahe a preco by som ich o sebe mal dat len tak zadarmo ?

dala by si svoje informacie do eteru len tak zadarmo ?

vsimla si si moju pointu, ze zidia niesli informaciu o tom ze su zidia na lavej ruke v podobe tusim ze zltej stuzky? vies cim zaplatil iza tuto informaci?

srmtou, len tak mimochodom..

to nie je paranoja, ale nevadi :) nazvi si to tak, ak chces ;)

Maoam

Deria: normalne davam like :DD, presne tak...to iste dovolenky, luxusne oblecenie, presne, vsade auta, Auparky :D, ale povazuju sa vsetci za najväcsich chudakov na svete.