Tie nase vyplaty ...

Maoam

Lost, tomuto som sa naucila v Nemecku :D, co si prave opisal. Ked som sem prisla, ako blba som kupovala drahe veci. Ale vycvicili ma tu.

lost

0vecka

ak bude cip, stavim sa, ze hotovost bude ilegalna.. proste "boj proti terorizmu, boj proti praniu spinavych penazi, boj proti prostitucii = zakazeme hotovost"

btw, v taliansku je transakcia za viac ako 3000eur v hotovosti myslim ze uz nepovolena, ci to bolo vo francuzsku ?

????

No ak predas informaciu, ze kupujem, co ja viem, napriklad rajo mlieko, tak mi to bude uplne u r.i.t.i. Nanajvys sa stane to, ze ma budu otravovat s letakmi nejakeho vyrobcu mlieka, co v konecnom dosledku moze byt aj pozitivom-ja si mozno kupim, ochutnam a zistim, ze je lepsie a lacnejsie ako rajo. Ak ho nebudem chciet vyskusat, letak ulozim k ostatnym do zberu. To bude sakra dobry obchod pre tu tajnu spolocnost zbierajucu informacie:-DDDD

lost

Lulu2011
vzdy som obdivoval ludi, co dokazu za najmenej penazi kupit najviac hodnoty, tj aj second hand :)
ludia to robia na ebay (dlho hladaju najlancejsiu vec) a niekto takto offline :)
ja na take nemam nervy vzdy :D i ked tiez som s tym chcel zacat :)
limit prispevku

lost

????

alebo nemusi to byt holokaust na romov, s tebou som sa bavil o sexualnej orientacii vo vedlajsej teme. cize ten magor, co sa dostane k zoznamu, nemusi mu vadit róm, ale.. pretoto si myslim, ze je informacia dolezita a seuxalna orientacia sa moze zistit prave s platieb z kreditky/cipu. koniec limitu prispevku :)

Lulu2011

lost - ja uz do cinakov ani nechodim, raz za cas tam vleziem, niektore su "ine" 1 zo 100, ale inak vyuzivam OC su tam smiesne ceny, casto este lepsie ako v Cinakoch a najviac mam aj tak najradsej second handy, tam viem vydolovat krasne kusky ako nove za par eur, dokonca niekedy aj centov, vsak aj celebrity ficia uz na tomto "looku"tak co som horsia, nie :p

lost

????

a jasne, nemozem porovnat s holokaustom, ale pamatas sa, ako sme nedavno pod tlakom zakonu museli vyplnit svoje vierovyznanie a rasu (ci sme slovaci, madari, zidia alebo romovia?)

predstav si, ze toto je pre mna co si (ci slovenka atd) bezcenna, suhlasime ze?

lenze.. co ak sa k tomuto zoznamu dostane nejaky magor, co napr nenavidi romov a za 20 rokov zacne holokaust na nich? len preto, ze tam zaskrtli romovia?

ak ani toto nie je pre teba nebezpecna informacia, tak uz neviem aka je :P