Tie nase vyplaty ...

Lulu2011

lost - tak ked musis mat lacoste, ralph lauren a spol :p dufam, ze si ju uz stihol aj s logom ukazat v Auparku na kave :p

lost

vies ako sa teraz musim citit, ked som cestoval 100km do rakuska aby som tam nechal 50eur za 1 blbu polokoselu? :P
a to som si este aj "usetril" :D

Lulu2011

otaznik - ze...pochybujem, ze siniekto k nejakej transakcii napise do poznamky - vyrub lˇove od Joža sa preplesk Karčiho, cize platba za 10 deka salamy a par mliek v Tescu ma nijak netankuje, ze to niekto vidi, ako co

lost

0vecka, ano ale aj karta ma cip :P ved to je cipova karta :D tu nenavidim tak ci tak, jedine co robim je ze cez nu beriem hotovost, alebo platim online ak nie je moznost platby s paypalom..

Lulu2011

lost - ja to mam ako hobby :D original Guess saty napr. zo second a pod. niekedy vyhrabem aj to DaG :D samozrejme nie okazale len vnutri aj s licencnou kartickou, to su ine srandy :) alebo mam jedne uzasne saty, ktore mi kazdy obkukuje a stali ma 1 euro :) za 10 eur si viem naplnit stvrt skrine

lost

????
prave vdaka tymto letakom som si musel dat nalepku "no spam" na schrnaku, inak by ma prisli vykradnut za 2 dni nepritomnosti ;) (lebo bola schranka taka plna, ako keby som tam nebol 2 roky)

0vecka

2 losttakisto ti mozu aj bez cipu zrusit hotovost a budes kupovat na kartu... cize odsudzovat cip sa mi zda divne...