Tie nase vyplaty ...

sweater*

ja som sa nebal volit :) len ked mali tusim 3 percenta, nejaky velky vychor v parlamente nenarobia... :). ludia si volia "istoty" aj ked nie zrovna dokonale fungujuuce..

Lulu2011

tak toto nechapem ani ja, niekto kto na paske nedostane 1000 eur bo kriza sa hodi o zem a vyhlasi bankrot a slovak sa ako je... debil zadlzi aj svoje pravnucata a spokojne z 300 eurami bude prezivat, vsak my sme v ovela vacsom krachu, ale vsetky tie "skrachovane" krajiny, jedine co lutujem je, ze preco sme my tu nemali 2 tisic eurove platy dlhe roky, apson na chvilu nam mohlo byt dobre, rozrbali by sme cely system a cudzi by nam pomohli, tak nas zaleje cela stoka EU o chvilu, dakujeme ti europska unia, ze si! a ty dakujem nam a dalsim blbcom v nej

Lulu2011

lost - urcite mate v BA nejake luxusne second handy, lebo su podradnejsie, kde sa neoplati chodit a lepsie na urovni, kde ti srdce zajasa a nie si ohaknuty v tom, co ma na sebe dalsich 50 ludi pocas dna, alebo ak ti ide len o kvalitu a nie znacku, vyuzit outletove predajne, tam sa velmi ani kolekci enove od starsich nelisia, ale cena bude o polovicu a viac nizsia

Lulu2011

lost - neviem..mne sa to oblecko nejako nekazi, ale tak second je zvacsa kvalitny :) aj znacky ako Mango - ked je vypredaj kupit sa daju kvalitne kusky, co mam uz roky a ani jedna žmolka, si sprany napis, ale tak Mango na SR tusim este muzsku kolekciu neobsahuje, to bol len priklad, kvalitne veci su napr. nemeckych katalogov, ale tam zase je otrasne dlhe dodanie objednate v lete, pride pred silvestrom a pod.

lost

nie, mne nejde ani tak o znacku :P
ale neviem kde kupovat nieco "medzi" :)
tj nie cinske co sa mi zperu za 5x (napr C&A) ale nieco co vydrzi dlhsie... ja menim oblecenie v takomto lete napr aj 3x denne.. rano idem do prace, beriem prve, vratim sa doma si dma druhe a po venceni psa si dam tretie :) proste neda sa to inak, resp da, nemam to prepotene ako prasa, skor vobec, ale ide mi o princip, ze sa mi to nechce nosit dlho, mam rad cerstve veci :)
ide mi proste o kus oblecenia, co idealne nema na sebe ziadnu znacku, popripade nejake "arty" malicke v pozadi (nie centru, do oci bijuce) a je trochu odlisenejsie od sablony priemeru (ale nie velmi, ale toto neni ani take dolezite) no a proste VYDRZI to a na dotyk je to prijemne..

mal som uz lacne veci z cinskych obchodov, cierne sa oprali ako nic.. po 2 vypratiach.. bezne jeansy zo slovenska, tie za 70eur sa mi zacali trhat po 1 roku.. (a to som nenosil kazdy den tne isty kus), co povazujem za hyper šmejd.. tak neviem co robit, uz som uvazoval, ze si kupim najlancejsie a budem to mat na sebe par krat a vyhodim.. ale nie vzdy si chcem na seba dat osuchane veci (mama ni za to nadava :D) plus - chcem aby to bolo na dotyk prijemne..

limit :(