nie, mne nejde ani tak o znacku :P
ale neviem kde kupovat nieco "medzi" :)
tj nie cinske co sa mi zperu za 5x (napr C&A) ale nieco co vydrzi dlhsie... ja menim oblecenie v takomto lete napr aj 3x denne.. rano idem do prace, beriem prve, vratim sa doma si dma druhe a po venceni psa si dam tretie :) proste neda sa to inak, resp da, nemam to prepotene ako prasa, skor vobec, ale ide mi o princip, ze sa mi to nechce nosit dlho, mam rad cerstve veci :)
ide mi proste o kus oblecenia, co idealne nema na sebe ziadnu znacku, popripade nejake "arty" malicke v pozadi (nie centru, do oci bijuce) a je trochu odlisenejsie od sablony priemeru (ale nie velmi, ale toto neni ani take dolezite) no a proste VYDRZI to a na dotyk je to prijemne..
mal som uz lacne veci z cinskych obchodov, cierne sa oprali ako nic.. po 2 vypratiach.. bezne jeansy zo slovenska, tie za 70eur sa mi zacali trhat po 1 roku.. (a to som nenosil kazdy den tne isty kus), co povazujem za hyper šmejd.. tak neviem co robit, uz som uvazoval, ze si kupim najlancejsie a budem to mat na sebe par krat a vyhodim.. ale nie vzdy si chcem na seba dat osuchane veci (mama ni za to nadava :D) plus - chcem aby to bolo na dotyk prijemne..
limit :(