Rada by som vedela, či tu má niekto skúsenosti s BAP. Psychiater mi diagnostikoval túto poruchu,bol dosť zdesený,aj ja, takže ma čaká vyšetrenie u psychologičky a následné vyšetrenie v nemocnici. Keďže je pravda, že nálady mám rôzne a z toho plynúce konania, akosi si to nechcem pripustiť. Odporučil mi naštudovať si informácie, ale nevedela som prečítať ani prvý článok. Informácie ma desia, takže by som rada poprosila o informácie a skúsenosti. Odmietam jeho diagnózu, nechcem si to pripustiť, ale čím viac to odmietam, tým viac mi je jasné, že niečo tam prekerne sedí.
Bipolárna afektívna porucha - BAP
Presne, som sa jej pýtala, že to ako myslí, či vo všeobecnosti alebo teraz. Vraj v tomto okamihu, no tak má to tam, nemám z toho vôbec dobrý pocit, lebo som sa nesústredila, teda som nevedela. Pri machuliach ju skoro vykotilo zo stoličky..:-) Ja aj poviem psychiatrovi, že tento test mu poslúži tak na dve veci. Človek mal po odchode od nej skočiť pod najbližšie auto, som zvedavá na výsledok, čo skonštatuje. Som pohoršená, tak ale priateľa som pobavila, lebo tiež tá otázka okolo sexu mi utkvela v pamäti..:-)
Fakt "milujem" takéto testy, znie to vždy veľmi odborne... nakreslite mi stromček, áno... sama som nič takéto nerobila, len jeden test s otázkami na zistenie práve BAP. Najlepšie si pamätám otázku: "Pociťujete niekedy zvýšenú chuť na sex?" Musím byť strašne úchylná, keď mi práve tá utkvela v pamäti, bože.. XD
Tak som bola dnes na tom vyšetrení..:-) tie budú mať neskutočnú výpovednú hodnotu..psychologička zdeptala skôr ako začala testovať, dala mi nakresliť strom, kde som nakreslila kmeň a korunu (kruh), som v ôsmom ročníku na zš naposledy kreslila strom a potom že postavu, tak ja ako nás na strednej škole učili, aby sme vedeli návrhy strihov riešiť..:-) teším sa na výsledok, jediné čo sa dalo boli rôzne machule, inak nič, vôbec..asociačný test alebo čo to bolo som dovrzala, beztak v depke, ona ma rozhodí a kopec podobných otázok iné odpovede...bola mi tam škoda ísť, strata času dnes...
Nuz na ukludnenie/vyrovnanie mozgovej cinnosti pomahaju vacsie davky vitaminu B-3(inositol hexaniacinate, 2 x 500 mg) , forma GABA, ktora sa dostane cez mozgovu krvnu barieru predavana ako Picamilon(2 x 300 mg), tiez aminokyselina zo zeleneho caju
L-theanine, v davka 2 x 200 az 400 mg.
Ako vzdy snazim sa radit potravinove doplnky, bez akychkolvek skodlivyuch postrannych ucinkov a to zialbohu este od svojich lekarov nemozete ocakavat, kedze su skoleni len na pouzivanie chemickych patentovanych farmaceutik, cest vzacnym vynimkam, ktori sa zaoberaju inymi prostriedkami.
Ďakujem. Neviem čo by som robila bez nich, sú mojím tieňom, hoci mi to niekedy vadí, v tomto období som im zato vďačná.
To máš perfektné, dúfam, že vám to tak ostane, zlé rodinné vzťahy vedia zabíjať.
No ja mám zas s mamou geniálny vzťah, ale všetci súrodenci, takže by sme ju nemenili za nič..:)Rozumie si aj s priateľom, nie je žiadny problém, prosto neviem, čo by sme robili bez nej..:))Nespomínala som to nikde, mám 29. Vieš keby nebolo jej, asi by som sa nedostala ani ku všeobecnému, nieto k psychiatrovi..
Bŕŕ, to by som nezniesla, taký vzťah mojej mamy a lekára, čo je však skôr tým, že príliš nedôverujem mame. Jo, a spomínala si tu už vlastne niekde, koľko máš rokov? (Ak ak hej, tak mi to prosím pripomeň, Alzheimer je môj starý známy :D)
Viem to, mamina s ním konzultuje všetko, môžem povedať, že môj všeobecný je rodinný známy, takže o to sa mi to zdá byť horšie, že sú si také bútľavé vŕby, sú ako súrodenci, pomáhajú si navzájom a ja neviem povedať, že ako sa cítim. Takže o mojej diagnóze viem ja, priateľ, mamina, sestra, brat a môj všeobecný..proste rodinný kruh a ja neviem povedať, že zdravím..
No ten zvyšok psychiatrov to je už obstarožný materiál, z ktorého by som dostala asi len väčšiu depku a jedno, čo spravia, že automaticky ťa pošlú na liečenie. A tohto mi odporučila mamina, ktorá k nemu chodila, bola tam 3x aj všeobecný, že je veľmi dobrý. Tak som tam..:)
Paráda, tiež vidím vo všetkom svoju chybu, pokojne aj za pád Dvojičiek :D Je však hezké, že si to tvoj všeobecný (pochopila som to správne?) zisťuje.. a ako to vlastne vieš?
No a že je psychiater sám vhodný na cvokáreň, je stará známa vec, môj lekár v liečebni bol totálny cvok, i keď ako doktor dobrý :D