Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bipolárna afektívna porucha - BAP

Príspevok v téme: Bipolárna afektívna porucha - BAP
Dede2222

Rada by som vedela, či tu má niekto skúsenosti s BAP. Psychiater mi diagnostikoval túto poruchu,bol dosť zdesený,aj ja, takže ma čaká vyšetrenie u psychologičky a následné vyšetrenie v nemocnici. Keďže je pravda, že nálady mám rôzne a z toho plynúce konania, akosi si to nechcem pripustiť. Odporučil mi naštudovať si informácie, ale nevedela som prečítať ani prvý článok. Informácie ma desia, takže by som rada poprosila o informácie a skúsenosti. Odmietam jeho diagnózu, nechcem si to pripustiť, ale čím viac to odmietam, tým viac mi je jasné, že niečo tam prekerne sedí.

Meretseger

A moment, moment, prečo bol preboha tvoj psychiater zdesený? Keby ti diagnostikoval paranoidnú schizofréniu a ty v tej chvíli naňho vytiahneš nôž, nepoviem, ale BAP? To je nejaký odborník?

Meretseger

Áno, je tu toho dosť, ale chcem ťa aspoň ubezpečiť - a zmierniť tvoj strach -, že s liekmi budeš žiť úplne normálne. Len ich fakt nesmieš vynechať, lebo sa sakra rýchlo prešmykneš.
Píšem ti to zainteresovane; sama tým trpím.

Dede2222

Nerozumeli sme sa. Ja len, či tu je niekto, kto má skúsenosť s touto poruchou. Nechcem názor človeka nezainteresovaného, ale človeka, ktorý sa s tým stretol.

mammamia

Nerozumiem, mas problém si prečítať odborné články a chces od laikov informácie? Také nemáš problém čítať?