Rada by som vedela, či tu má niekto skúsenosti s BAP. Psychiater mi diagnostikoval túto poruchu,bol dosť zdesený,aj ja, takže ma čaká vyšetrenie u psychologičky a následné vyšetrenie v nemocnici. Keďže je pravda, že nálady mám rôzne a z toho plynúce konania, akosi si to nechcem pripustiť. Odporučil mi naštudovať si informácie, ale nevedela som prečítať ani prvý článok. Informácie ma desia, takže by som rada poprosila o informácie a skúsenosti. Odmietam jeho diagnózu, nechcem si to pripustiť, ale čím viac to odmietam, tým viac mi je jasné, že niečo tam prekerne sedí.
Bipolárna afektívna porucha - BAP
Veľmi zriedkavo pri zaspávaní akoby niekto nahlas skríkol moje meno a dosť často cítim vinu za druhých, zvýši sa mi tep - je to BAP al. niečo iné ?
Jo, pôvodne nejak pôsobil, potom nie, beriem len terapeutickú dávku, to mi povedali. Tuším.
Tak to som zvedavá na vedľajšie účinky, idem si valproat vygoogliť :D
Čo si, to som len tresla. Nedrogujem, nepijem, nefajčím, nesexujem = neexistujem, vieš, ako to je :D (to posledné neplatí)
mala by si brat iny stabilizator, lamotrigin je slaby. Pytaj si valproat.
A drogy beries naozaj, alebo si len tak tresla?
Je perfektný, viem :) Ale ak do nej skĺznem? Alebo kašlať na "ak" a čakať?
Beriem LSD, heroín... jaj, ty myslíš lieky. Tak znova: beriem Lamotrigin 100mg a Abilify 15mg.
meretseger, ak dokazes nesklznut do manie, tak zivot v hypomanii je the best...co beries?
Čo robiť s opakujúcou sa hypomániou? V PL ma nastavili, chvíľu to bolo okej, dokonca som depkovala, teraz zas takmer nespím a viete, on ten život je krásny...;) Tak čo s tým? Navýšiť lieky? (Nie svojvoľne, to zas chápem.)
ano
Je to možné, aby u človeka s BAP trvala depresívna fáza viac ako rok ?
Senzibil napíš mi na matejova1@post.sk
Čo je to déjà vu?
www. -odkaz odstránený-