Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
nevie niekto ako sa zbavit lupin???mam huste vlasy a som uz skusila aj sampon proti lupinam a stale nic a nic....
ahojte prosim vas vie mi niekto poradit nejaky dobry sampon proti vsi? este dnes bolo vsetko vporiadku este teraz tu bola aj moja susedka ona j sestricka a prisla mi pozriet vlasy. ale nemam ale zato zajtra kupime sampon. na skole mame vsi aj v triede sme mali a predomnou sa ani jedna neumyva a dnes tak hovorili ze ona ma vsi a teraz som sa len od sesternice dozvedela ze aj na mna pocula ze mam vsi a hned mi zavolala.
:((( ja som si nasla vsi v nedelu ludia co mam robit? ako sa zbavim hnidov? proste nech robim cokolvek stale sa mi drzia na vlasoch..
ethel .dakujem za rdu a este sa cem daco opytat naozaj vsi nejdu na farbene vlsy ?
enyja..mala by si si aj postelné prádlo prezliecť,vyžehliť,hrebene vyčistiť a namočiť do octu...periny vyložiť cez deň na vzduch....
cawelQo...ja mam tes vsi a newem co mam robit vyskusala som 4 sampony a nic nezabera aj ten najnovsi co je v lekarni nepomaha :( newem co ma robit take ako ocot som nskuusala ale vyskusam lebo vela zvas to tu pisete ze to pomaha ... a ja sa z mojimi kamaratkami zdravim tak ze sa obimeme a teraz ked mam vsi je mi blbo im povdat ze sa neobimeme obimat :( a povedat im ze mam vsi to by som nepovedala aj ked je to normlna vec moze to mat kazdy aj tak newem hanbim sa :( tak newem co teraz ci sa mam obimat abo ne aj ked sa nezda ze by mali vši ale ... tak ludia trimte mi prsty aby som sa ich zbavila
ahojte. ja som sa tychto potvoriek zbavila za 2 dni.naniesla som difusil, nechala 10 hodin posobit,k tomu som naniesla na vlasy este olivovy oleja nechala hodinu posobit.vsetko som to splachla capissanom.potom som všivačikom vycesavala a vycesala.vysusila fenom, prezehlila zehlickou na vlasy.na druhy den postup zopakovala ale bez difusilu a capissanu/ miesto neho obycajny sampom a este pred tym som vlasy splachla octovou vodou. opat vycesavala. vecer mi mama pozrela vlasy a mala som ich uplne uplne ciste.
ale aj hnidy zmiznu?
ahojte.uz aj ja som sa vsi chvalabohu zbavila.pouzivala som neemoxan.musite to pouzivat 14 dni a nezmyvat vlasy,kazdy den vycesavat.na 14 den uz to nebudete mat.drzim palce