Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
no uz ked je ta tema vsa...taq ja som prvy krat xytila vsi v piatom ročniku kupili sme sampon proti vsiam a ako taq pomohlo ale dali sme aj pre sitotu spray difusil...a zabrlo....no a teraz pred nedavnom ked som bola xora som si umyvala hlavu a vypadli mi vsi...zasa som si umyla vlasy tym samponom a zasa zo sprayom a vyzeralo to taq ze to zabralo....ale po dvox tyzdnox mi zasa vypadli 4 vsi a ked som si umyla vlasy taq iba 2..moja mama myslela ze dostane inarkt..aôe akoze sry ale ja vazne neviem čo amm robt.....no pisete tu ze ocot je naj...no taq ho asi vyskusam...a ked nepomoze taq uz neviem co dale este taq dohola ale to vzaiadnom pripade!
pomôže solarium priti vsiam??? alebo ich tam môžem chytiť?
a za aku dlhu dobu by mohli cloveku vzniknut same? ze by ich od nikoho nechytil, ale zaliahli sa same?
Všetkym odporučam Jacutin gel, za 3 dni sa zaručene zbavite aj vši aj hnid, stačí natrieť na vlasy a na pokožku, nechať 3 dni pôsobiť- neumyvať, nenamočiť (nevidno to na vlasoch).Osobna skusenosť 3x dlhé vlasy.Pomohlo predtým sme skúšali Parasidose šampon nezabral vôbec.
syn ma rok a pol a dnes som mu objavila vsi. hned, ako zaspal, vycesala som si hlavu a mam ich aj ja. chcem sa spytat, ci ma vyznam bojovat aj u tak maleho dietata, alebo ho mam rovno ostrihat.
ahoj.Tak teraz neviem ci tie mrchy su v mojich vlasoch, ci nie.Stale sa mi nejako hnidy zahadne objavuju, aj ked vsi sa ziadne neukazuju.Jedine ze by utekali pred zrakom mojej mamy:) stale ma hlava svrbi ale :( uz mam uplne polamane vlasy z toho samponu:( ale zevraj su aj tie listy z orecha kralovskeho dobre na vsi.Vyskusam....
caute ja som mala vsi a zbavila som sa ich...kombonujte vsetko-Parassidose, kondicioner na vsi a pomoze mast-uvolni hnidy...bojovala som s tym pol roka ale podarilo sa..:)
poradte aky sampon na vsi? mam ich už 2mesiace a zistila som to až dnes mislela som ze su to lupiny a boli to vajička