Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
dlho som mala vsi no teraz mam uz len hnidy a neviem sa ich zbavit boze a chcem sa spytat ze ci ten Jacutin gel nesmrdi nahodou??? lebo uz mam dost toho smradu z toho sampona anechcem aby sa ma potom kazdy pytal ze z coho mi sprdia vlasy dakujem
Ahojte aj moja dcera mala vsi tiez ma dlhe vlasy kupili sme sampon a kazdy den sme prezerali hlavu a vyberali hnidy najhlavnejsie je zbaviz velkej vsi ale pomoze aj majoneza votriet do vlasov,zabalit sackom a rano umyt a povyberat vsi a hnidy drzte sa
Potrebovala by som poradiť,moja dcéra má pekné kučeravé dlhé vlasy a vši sa jej objavili cez letné prázdniny.Použila som rôzne šampony a hlavne vyberanie vši denne, lebo vyčesať neišli.Postelné prádlo som prala často.Vši zmizli.Bol teda chvilu pokoj. Teraz sa objavili nanovo.Už som z nich nanič. Ako sa ich zbaviť z takých vlasov?
Vyskusajte NEEMOXAN kondicioner.Obsahuje tea tree olej(melaleuca alternifolia).
Verte mi ľudia, ja som si kupila Jacutine gél, a po všiach nebolo ani stopy, nic ostatné mi nezabralo, až toto :)
ahojte. aj moja dcera ma dlhe vlasky auz asi trikrat prisla so vsickami.kedze jej ich cesem kazdy den tak som to zistila dost skoro.ale co mi poradili je vzdy kombinovat tieto prostriedky s tym ze vam niekto tie vlasy a tie hnidy poriadne poprezera dievcata.dajte si mamkam pozriet aj ked je to trapne ale normalne na druhej strane.a takisto uteraky dat vyprat na vyssiu teplotu, prezliect periny a take oblecenie co ste malioblecene.a tiez aby ste si vv rodine navzajom prezreli vlasy je dvolezite.taka vsa vydrzi bez cicania aj mesiac som pocula a otom zdochne.tak ak je niekde zabludena v perine, mate ju tam znova.toto som vzdy urobila a podarilo sa, kym za dva mesiace znova neprisla s dalsimi.
ja som mala vsi prvykat ako siastacka a chytila som ich asi v buse alebo ked su vetrovky v skole zavesena blizko seba a niekto ich uz mal a oni preliezaju z veci na veci...tak mozno tak... pol roka som ich nevedela dat dole hhnusne svine:D mala som sampon a nepomohol iba smrdeli vlasy... pomohol taky bielo zeleny prostriedok na vsi zacina sa na pismeno N ale nwm nazov dalej ptom som ich zlikvidovala uplne tym ze sm ti dala ten kondicioner po 6 hodinach co som ho mala som zmyla prefarbila som si vlasy {nwm ci sampon pomaha skor trvala farba na vlasy}perexid vodika ich zabil potom som si vlasy vyfenovala a skapali...vazne ked si uz neviete dat rady a strihat sa nechcete odfarbte si vlasy farbou palette... keed nechete koli vsiam zmenit svoj vyzor:D tak si aspon kupte svoj podobny odtien...