Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

etela

dlho som mala vsi no teraz mam uz len hnidy a neviem sa ich zbavit boze a chcem sa spytat ze ci ten Jacutin gel nesmrdi nahodou??? lebo uz mam dost toho smradu z toho sampona anechcem aby sa ma potom kazdy pytal ze z coho mi sprdia vlasy dakujem

misuliiikk

No baby su baby ludkovia.
Hocikde môze byt vsa alebo blska a krava sibnuta tam da kefy a vsi su v pici kapis to?Ja ne

foxa

Ahojte aj moja dcera mala vsi tiez ma dlhe vlasy kupili sme sampon a kazdy den sme prezerali hlavu a vyberali hnidy najhlavnejsie je zbaviz velkej vsi ale pomoze aj majoneza votriet do vlasov,zabalit sackom a rano umyt a povyberat vsi a hnidy drzte sa

besi

Potrebovala by som poradiť,moja dcéra má pekné kučeravé dlhé vlasy a vši sa jej objavili cez letné prázdniny.Použila som rôzne šampony a hlavne vyberanie vši denne, lebo vyčesať neišli.Postelné prádlo som prala často.Vši zmizli.Bol teda chvilu pokoj. Teraz sa objavili nanovo.Už som z nich nanič. Ako sa ich zbaviť z takých vlasov?

kukadlo

Verte mi ľudia, ja som si kupila Jacutine gél, a po všiach nebolo ani stopy, nic ostatné mi nezabralo, až toto :)

gigi2

ahojte. aj moja dcera ma dlhe vlasky auz asi trikrat prisla so vsickami.kedze jej ich cesem kazdy den tak som to zistila dost skoro.ale co mi poradili je vzdy kombinovat tieto prostriedky s tym ze vam niekto tie vlasy a tie hnidy poriadne poprezera dievcata.dajte si mamkam pozriet aj ked je to trapne ale normalne na druhej strane.a takisto uteraky dat vyprat na vyssiu teplotu, prezliect periny a take oblecenie co ste malioblecene.a tiez aby ste si vv rodine navzajom prezreli vlasy je dvolezite.taka vsa vydrzi bez cicania aj mesiac som pocula a otom zdochne.tak ak je niekde zabludena v perine, mate ju tam znova.toto som vzdy urobila a podarilo sa, kym za dva mesiace znova neprisla s dalsimi.

mno

ja som mala vsi prvykat ako siastacka a chytila som ich asi v buse alebo ked su vetrovky v skole zavesena blizko seba a niekto ich uz mal a oni preliezaju z veci na veci...tak mozno tak... pol roka som ich nevedela dat dole hhnusne svine:D mala som sampon a nepomohol iba smrdeli vlasy... pomohol taky bielo zeleny prostriedok na vsi zacina sa na pismeno N ale nwm nazov dalej ptom som ich zlikvidovala uplne tym ze sm ti dala ten kondicioner po 6 hodinach co som ho mala som zmyla prefarbila som si vlasy {nwm ci sampon pomaha skor trvala farba na vlasy}perexid vodika ich zabil potom som si vlasy vyfenovala a skapali...vazne ked si uz neviete dat rady a strihat sa nechcete odfarbte si vlasy farbou palette... keed nechete koli vsiam zmenit svoj vyzor:D tak si aspon kupte svoj podobny odtien...

sisulka

Cavte,už 4 tyžden bojujem zo všami!!stale ma svrby hlava,kamosky sa ma uz pytali mylion razy ci mam vsi,len ja som sa hanbila im povedat pravdu!!Nechcem ich mat!Poradte mi prosim ako sa ich zbaviť čo
najrýchlejšie!!!vopred ďakujem

Najčítanejšie články